Ο Δήμος Κεφαλονιάς για την άφιξη της easyJet στο νησί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 09:37

Ο Δήμος Κεφαλονιάς για την άφιξη της easyJet στο νησί

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 , ήταν μία ξεχωριστή ημερομηνία για την Τουριστική Πολιτική του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Σε εορταστικό κλίμα για τους ταξιδιώτες και για τους εμπλεκόμενους Φορείς της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού μας, στις 12.00 προσγειώθηκε, προερχόμενο από Λονδίνο, το πρώτο Αεροσκάφος της Easy Jet με πληρότητα επιβατών 90%.

Την πτήση υποδέχτηκαν, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ κ.Θ.Μιχαλάτος, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κ.Σ.Γαλιατσάτος και ο Α/Πρόεδρος κ.Γ.Τιμοθεάτος.

Σε μία σεμνή αλλά συμβολική Τελετή προσφέρθηκαν δώρα εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ.Α.Παρίση στους Κυβερνήτες του Αεροσκάφους και Κυρίες με Παραδοσιακές στολές καλωσόριζαν τους επιβάτες με γλυκίσματα.

Ο κ.Παρίσης συγχαίρει την κ.Julie Giahali για όλη την προεργασία της Συμφωνίας και τον κ.Γαλιατσάτο, τον κ.Μιχαλάτο και την κ.Ατσάρου για την υπογραφή του πολύτιμου για την Οικονομική ζωή του Νησιού Συμβολαίου.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον κ.Γεροντάκη και τον κ.Βακιρτζή και φυσικά στον Πρόεδρο και τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

easyjet22

Το γεγονός ότι σήμερα υλοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των Φορέων του Τουρισμού στο Νησί και σε συνδυασμό με την προ ημερών άφιξη της Rayan Air από Ιταλία, επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του Τουρισμού, που ειδικά σε καιρό διεθνούς οικονομικής κρίσης θεωρείται εξαιρετικά σημαντική.

Τέλος, το γεγονός ότι διευκολύνεται με τις νέες επιτυχείς συνεργασίες χαμηλού κόστους η Αγγλική παροικία του Νησιού στην επικοινωνία της με την Μ.Βρετανία υπογραμμίζει τον απεριόριστο σεβασμό της Δημοτικής Αρχής προς τους Αλλοδαπούς , μόνιμους κατοίκους του Νησιού..

Εκ του Γραφείου Τύπου




00 inkefalonia general ad 300X250