Το μήνυμα της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς για τις εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 00:22

Το μήνυμα της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς για τις εκλογές

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ είναι μια δημοτική παράταξη που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης και στοχεύει στη δημιουργία μιας βιώσιμης ανάπτυξης για το νησί μας, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που διανύουμε, από τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, προσπαθούμε να είμαστε μέσα στην τοπική κοινωνία και να ακούμε τα προβλήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η πολιτεία δεν στάθηκε ο αρωγός που έπρεπε να σταθεί. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η πολιτεία όχι μόνο απομακρύνθηκε από τους πολίτες αλλά έκανε ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους μετατρέποντας την τοπική αυτοδιοίκηση σε απρόσωπο θεσμό με πολλές αρμοδιότητες και περιορισμένους πόρους.

Ως δημοτική παράταξη και ενόψει των εθνικών εκλογών θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο νέος εκπρόσωπος της πολιτείας που θα αναδειχθεί στο νησί μας θα καταφέρει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους δημότες και στους φορείς της πολιτείας.

Ο εκπρόσωπος αυτός θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που θα γνωρίζει πολύ καλά και από κοντά τα προβλήματα μας, που θα γνωρίζει και θα έχει ζήσει τις δυσκολίες και τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν οι τοπικές αρχές, που δεν θα διστάσει να προασπίσει τα συμφέροντα του τόπου μας και να αγωνιστεί για μας, τους συμπολίτες του, τους χωριανούς του.

Εμείς ως δημοτική παράταξη και μετά τις 6 Μαΐου θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων και των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας και να καταθέτουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της και ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στην ευημερία των συμπολιτών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250