Η Δημοτική Αρχή απαντά στον Θεόφιλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 17:37

Η Δημοτική Αρχή απαντά στον Θεόφιλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ενώ όλοι περιμέναμε τον Άι-Βασίλη να μοιράσει δώρα και χαρά, τελικά παρουσιάστηκε ο κ. Μιχαλάτος Θεόφιλος να μοιράσει ψέματα και λαϊκισμό πως τάχα .... «ο κακός Δήμαρχος Κεφαλονιάς κυνηγάει τους Δημότες που χρωστάνε λόγω δικής του πρωτοβουλίας»!

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς σε εφαρμογή ρητών νομικών διατάξεων της Ελληνικής Πολιτείας προέβη σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης κατά χρόνιων οφειλετών και αποκλειστικά για ποσά όπου υπήρχε κίνδυνος παραγραφής σε περιπτώσεις όπου είχαν εξαντληθεί όλα τα υπόλοιπα ηπιότερα μέτρα. Δηλαδή ο Δήμος Κεφαλονιάς προέβη στα αυτονόητα πειθαρχώντας στην κείμενη νομοθεσία όπως είναι υποχρεωμένος νομικά. .

Προφανώς ο κ. Μιχαλάτος δεν έχει αντιληφθεί ότι οι Δήμοι κινούνται αναγκαστικά κατά νόμον όπως κι ότι το θέμα των εσόδων είναι πλέον μείζον για την ίδια την επιβίωση του Δήμου Κεφαλλονιας δεδομένου του πλήθους των χρεών που παρέλαβε από τους πρώην Δήμους και ιδίως από το «θρυλικό» πρώην Δήμο Λειβαθούς στον οποίο εγράφησαν «χρυσές σελίδες» επί των ημερών του.

Κατά τα λοιπά ευχόμεθα στον κ. Μιχαλάτο καλή αποκοπή από τον παλιό τον χρόνο όπως κι από τις «πεπαλαιωμένες πολιτικάντικες συνταγές της αχαλίνωτης δημαγωγίας»...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ