Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή για την συγκοινωνιακή κάλυψη στο νησί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 13:50

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή για την συγκοινωνιακή κάλυψη στο νησί

Ενόψει της επικείμενης ενάρξεως της τουριστικής περιόδου, θα παρακαλούσαμε ιδιαιτέρως για την πλήρη συγκοινωνιακή κάλυψη των τουριστικών περιοχών. Συγκεκριμένα είναι αναγκαία η ύπαρξη τακτικών δρομολογίων, με ικανή πυκνότητα αλλά και συχνότητα ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες μετακίνησης των επισκεπτών καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, τόσο από, όσο και προς τις τουριστικές περιοχές και το κέντρο, όσο και μεταξύ τους.

Η εποχή που διανύουμε είναι για όλους μας ιδιαίτερα επώδυνη οικονομικά και ως εκ τούτου επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο, τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτουμε αλλά και τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται, μεγιστοποιώντας ει δυνατόν το όφελος της έλευσης επισκεπτών στα νησιά μας ώστε να συμβάλλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Προσβλέπουμε στην κατανόηση, ευαισθητοποίηση και ανταπόκρισή σας στο παρόν αίτημα μας, καθώς η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού, προσθέτουν σημαντικά στην έξωθεν μαρτυρία μας και στην καταξίωσή του τόπου μας στην τουριστική αγορά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ