Θ. Γαλιατσάτος: «Oχι λαθροχειρίες με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 18:27

Θ. Γαλιατσάτος: «Oχι λαθροχειρίες με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών»

Oι κυβερνητικές λαθροχειρίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν έχουν τέλος. Έντρομοι μπροστά στο ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας που είναι βέβαιο ότι θα εισπράξουν από τον ελληνικό λαό στις κάλπες και των αυτοδιοικητικών εκλογών, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνουν τα πάντα προκειμένου να απαλύνουν τις εντυπώσεις της εκκωφαντικής ήττας που θα υποστούν. Αφού απέτυχαν οι πραξικοπηματικοί τους σχεδιασμοί να μεταθέσουν την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών ενάμιση χρόνο αργότερα, αφού απέτυχε η αντιδημοκρατική τους προσπάθεια να προωθήσουν έναν αυταρχικότερο και εντελώς απολίτικο εκλογικό νόμο, τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταφεύγουν σε "παιχνίδια" με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Ωστόσο, ο "Καλλικράτης" που οι ίδιοι ψήφισαν και στηρίζουν είναι σαφής και ρητός, γι' αυτό και κάθε προσπάθεια αλλοίωσης όχι μόνο του νοήματος, αλλά και του ίδιου του "γράμματος" του νόμου, συνιστά ευθεία εκτροπή και έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική, αλλά και την ίδια την επιχειρηματολογία των εμπνευστών και των υποστηρικτών του "Καλλικράτη".

Καλούμε τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, και εν προκειμένω το Π.Σ Ιονίων να πάρουν θέση για το ζήτημα.

Ας έχουν κατά νου στην κυβέρνηση ότι τα εκλογομαγειρέματά τους θα πέσουν στο κενό. Δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε να παίζουν μικροκομματικά παιχνιδάκια με τη δημοκρατική έκφραση της λαϊκής βούλησης. Καλούμε λοιπόν τον κ. Μιχελάκη να ανακαλέσει άμεσα και να ευθυγραμμιστεί με τη μοναδική νόμιμη λύση : τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών την 25η Μαΐου και των επαναληπτικών εκλογών, όπου χρειαστεί, την 1η Ιουνίου».

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ