Διονύσης Αραβαντινός: «Η κοινωνία της Παλικής να βγει μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 14:57

Διονύσης Αραβαντινός: «Η κοινωνία της Παλικής να βγει μπροστά»

Με αφορμή το κυοφορούμενο κλείσιμο του Λιμενικού Σταθμού στο Ληξούρι και την συνολική πλέον απομάκρυνση των δημοσίων υπηρεσιών απο την περιοχή, θέλω να τονίσω τα εξής: Ο κοινωνικός ιστός της περιοχής έχει ανεπανόρθωτα τραυματιστεί και η οικονομία του τόπου έχει πιάσει πάτο. Τα κλεισμένα μαγαζία είναι πιο πολλά απο τα ανοιχτά. Μετράμε ήδη αρκετούς Παλικισιάνους στο δρόμο της μετανάστευσης. Οι αντοχές μας έχουν δοκιμαστεί στο έπακρο και έχουν εξαντληθεί.

Ο κατήφορος δίχως τέλος έχει γίνει κατήφορος με τέλος, αφού πλέον τα πάντα έχουν φύγει.

Η ελπίδα για μια καλύτερη μέρα φαίνεται ουτοπική.
Οι διαπιστώσεις έκλεισαν και αυτές τον κύκλο τους και δεν έχουν ούτε καν φιλολογική αξία.
'

Οσοι λοιπόν αρκούνται στις επισημάνσεις και στις εκθέσεις ιδέων έιναι και αυτοί συμμέτοχοι στο δράμα, που παίζεται στην Παλική.

Με ευχουνισμένες και χλιαρές αντιδράσεις αλλα και ερμαφρόδιτες ρητορίες αποτέλεσμα δεν βγαίνει.
Αυτός ο συγκυβερνητικός θίασος και όσοι τον εκπροσωπούν, τον εκφράζουν, τον ανέχονται και πολύ περισσότερο προσυπογράφουν τις αποφάσεις του, είναι επικίνδυνοι για την υγεία της Παλικής.

Ζητώ άμεσα σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στην Παλική (το Αστυνομικό τμήμα απειλείται και αυτό να κλέισει και η τροπολογία για την αυτονομία του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου συζητείται την άλλη εβδομάδα στην βουλή).
Ο καναπές δεν δίνει λύσεις. Η κοινωνία να βγει μπροστά. Σθεναρή αντίδραση τώρα!


Αραβαντινός Διονύσης,
δημοτικός σύμβουλος


Ετικέτες: