Πολύ αιχμηρή ανακοίνωση της Ελπίδας Κατσαϊτη εναντίον τοπικής ιστοσελίδας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 23:43

Πολύ αιχμηρή ανακοίνωση της Ελπίδας Κατσαϊτη εναντίον τοπικής ιστοσελίδας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

«NΤΡΟΠΗ ΣΤΟ KEFALONIAPRESS για το άρθρο του σχετικά με την κόντρα Διαδημοτικής-Λιμενικού Ταμείου

 

Για μια ακόμη φορά, ο γνωστός πλέον πληροφοριοδότης του kefaloniapress και όχι μόνο, «ξαναχτύπησε» με αισχρά ψεύδη και ανακρίβειες.

Στο Λιμενικό Ταμείο έγινε προσφορά στις 20/11/2013 από ιδιωτική εταιρεία, να παίρνει ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, στερεά απόβλητα και κατάλοιπα, έναντι του ποσού των     ευρώ 2.460 ετησίως.                                                                                                                               Καμμιά σχέση αυτά με καθαριότητα  όλων των λιμανιών, όπως γράφετε.

Η ίδια εταιρεία ζήτησε από την Διαδημοτική να της επιτρέψει να χρησιμοποιεί το ΧΥΤΑ, γιατί «προτίθεται» να κάνει συνεργασία με το Λιμ. Ταμείο.                                                          Το   «προτίθεται»   από το   « υπογράφηκε σύμβαση» με το Λιμ. Ταμείο, έχει τεράστια διαφορά.

Σήμερα 22/11/2013 συζητήθηκε η προσφορά της συγκεκριμένης εταιρείας, στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου και ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ.

Πως λοιπόν στοιχειοθετούνται τα όσα στο άρθρο σας γράφετε. Μόνο μένος και κακοήθεια διακρίνεται.

Το Λιμενικό Ταμείο έχει κάνει παραδειγματική υπομονή και έχει ανεχτεί καταστάσεις, μόνο και μόνο για να πάνε τα χρήματα στους εργαζόμενους της Διαδημοτικής και όχι εκεί που κάποιοι «σπρώχνουν καταστάσεις» και οι εργαζόμενοι ευτυχώς το ξέρουν και το αναγνωρίζουν.

Εγώ όμως θα θέσω στους αναγνώστες κάποια ερωτήματα:

Η ιδιωτική αυτή εταιρεία, δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να εισχωρήσει στην Κεφαλονιά, έκανε την εμφάνισή της σε δημοπρασία ανάμεσα στην Διαδημοτική και την ΕΠΕ. (ΕΠΕ, οι εργαζόμενοι που δεν μπορούσαν να απορροφηθούν από την πρώην Διαδημοτική και έπρεπε να απολυθούν).

  1. Ποιος λοιπόν ειδοποίησε την εταιρεία τότε ;
  2. Ποιος ειδοποίησε την εταιρεία τώρα, να κάνει προσφορά στο Λιμ.Ταμείο, ποιος ήξερε ότι το Λιμ Ταμείο έχει συγκεκριμένη ανάγκη και ποιος έχει δημιουργήσει την ανάγκη αυτή του Λιμενικού Ταμείου και για ποιο λόγο;
  3. Ποιος κερδίζει από την διάλυση της ΕΠΕ ( γνωστά τα προβλήματα των εργαζομένων) ;
  4. Ποιος μετά την διάλυση της ΕΠΕ, έχει βλέψεις για να αναλάβει, ως ιδιώτης, «τα σκουπίδια» στην Κεφαλονιά ;                                                                                           Μήπως μάλιστα έχει «επενδύσει», αγοράζοντας μεγάλη έκταση, σε συγκεκριμένη περιοχή ;
  5. Για ποιο λόγο έγινε «έκτακτο» συμβούλιο στην Διαδημοτική ;
  6. Για ποιο λόγο εκεί ειπώθηκε, ότι το Λιμενικό Ταμείο, έκανε σύμβαση με την εταιρεία ύψους 85.000 ευρώ ;
  7. Ποιος έκανε την εισήγηση ;
  8.  Γιατί δεν φρόντισαν να ενημερωθούν για την στάση του Λιμ. Ταμείου ;
  9. Όταν μέλος του Δ.Σ ενημέρωσε, ότι τα όσα λέει ο εισηγητής είναι ψευδή γιατί ενημερώθηκε από το Λιμ. Ταμείο,  το οποίο δεν έχει καν συζητήσει την πρόταση, τι έκαναν μετά ;
  10.  Γιατί τόσος «ντόρος» και δημοσιότητα για το ΟΧΙ της Διαδημοτικής ;

Κύριοι, τα πράγματα είναι πολύ απλά :

Η Διαδημοτική, δέχθηκε ένα αίτημα για το ΧΥΤΑ. Εντελώς απλά μπορούσε να δώσει μια αρνητική απάντηση…..    Θα περίμενε αν ήθελε, να δεί και το ποια θα ήταν η απόφαση του Λιμ. Ταμείου, που είναι επίσης αρνητική και το θέμα τελείωνε εκεί………. Κάποιοι όμως για τους δικούς τους λόγους, τους οποίους δυστυχώς γνωρίζουμε, δεν είναι οι μόνοι έξυπνοι, ήθελαν ντόρο και δημοσιότητα για να «κρυφτούν»  πίσω από τις λέξεις και τις….εντυπώσεις.

ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ……ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ……

Εγώ ερωτήματα σας έθεσα…προβληματιστείτε και αντιληφθείτε το ποιος παίζει παιγνίδια και γιατί και μπροστά στο να πετύχει αυτό που θέλει «χρησιμοποιεί» τους πάντες.

Το πολύ λυπηρό βέβαια είναι ότι κάποιοι άνθρωποι , «σιγοντάρουν» παραχωρώντας  βήμα.

Παραθέτω τα επίμαχα σημεία από την αίτηση της εταιρείας στην Διαδημοτική και από την προσφορά της εταιρείας στο Λιμ. Ταμείο.

Η εταιρεία μας προτίθεται να συνεργαστεί με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας Ιθάκης, αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών ευκολιών αποδοχής στερεών αποβλήτων και καταλοίπων πλοίων, που προσεγγίζουν την θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Παρακαλούμε όπως μας χορηγηθεί βεβαίωση από την υπηρεσία σας, για την τελική διάθεση και απόρριψη αστικών απορριμάτων που θα παραλαμβάνει η εταιρεία μας από τα πλοία που προσεγγίζουν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από την έναρξη της σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο.»

katsaiti2

 




00 inkefalonia general ad 300X250