Τους… ξαπόστειλε! Έξαλλοι οι γονείς με τη Δημοτική Αρχή η οποία αρνήθηκε να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα του κολυμβητηρίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 11:31

Τους… ξαπόστειλε!  Έξαλλοι οι γονείς με τη Δημοτική Αρχή η οποία αρνήθηκε να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα του κολυμβητηρίου

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και άκρως σοβαρό, ωστόσο για άλλη μία φορά η δημοτική Αρχή φάνηκε να κωφεύει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ουσιαστικά η Δημοτική Αρχή... ξαπόστειλε τους γονείς που είχαν έρθει για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου, με την άρνησή της να συζητήσει το θέμα εκτός ημερησίας στο χθεσινό συμβούλιο.

Το θέμα έφερε στο Σώμα ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, τονίζοντας πως «οι γονείς παραπονιούνται πως οι προπονήσεις γίνονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες νερού, ενώ τις τελευταίες μέρες το κολυμβητήριο είναι κλειστό».

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, παραδέχθηκε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το κολυμβητήριο, που είναι κυρίως τεχνικό, καθώς έχει  με  υποστεί βλάβες και πρέπει να αντικατασταθούν.

Ωστόσο κάπου εκεί πήρε το λόγο ο Δήμαρχος και πρότεινε να μην συζητηθεί το θέμα, γιατί πρέπει να συζητηθούν άλλα - κατά την κρίση του- πιο σοβαρά θέματα.

Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και με την άρνηση των συμβούλων της πλειοψηφίας (μόνο ο Παναγής Βανδώρος διαφοροποιήθηκε και τάχθηκε του υπέρ του να συζητηθεί), το θέμα δεν συγκέντρωσε τους απαιτούμενους ψήφους ώστε να συζητηθεί, προκαλώντας την οργή και την αντίδραση των γονιών που είχαν έρθει στο συμβούλιο με την προϋπόθεση να συζητηθεί ένα θέμα που είναι αρκετά σοβαρό για τον αθλητισμό του νησιού και να βρεθεί κάποια λύση.

Ακούστε εδώ τι ειπώθηκε στο επίμαχο θέμα

DSC 0160DSC 0167

DSC 0162

DSC 0172DSC 0173

 

Δήμαρχος: «Γίνονται ενέργειες για να σπάσει η Κεφαλονιά σε δύο δήμους»

Ερώτηση από τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Σπύρο Σαμούρη για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να «σπάσει» η Κεφαλονιά σε δύο δήμους τέθηκε χθες τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος παραδέχθηκε πως γίνονται ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή: «Πράγματι γίνονται ενέργειες να χωριστεί η Κεφαλονιά σε δύο δήμους (ένας δήμος Ληξούρι - Πύλαρο και Ερισσο και ο άλλος η υπόλοιπη Κεφαλονιά)». Ο δήμαρχος τόνισε ακόμα πως «Μίλησα με τον υπουργό αλλά του είπε ότι δεν προτίθεται να το κάνει έτσι, αλλά δεν μπορεί να μου το υποσχεθεί και 100%. Η ΚΕΔΕ και ο Τζανακούλης είπε είναι ανένδοτοι για να σπάσουν οι δήμοι. Είναι δύσκολο να γίνει...».

Ακούστε τι απάντησε ο δήμαρχος στην ερώτηση για τους δήμους




00 inkefalonia general ad 300X250