Πέρασε το «Τεχνικό πρόγραμμα δίχως έργα!»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 14:20

Πέρασε το «Τεχνικό πρόγραμμα δίχως έργα!»

Έντονη ήταν η κριτική που άσκησε τη αντιπολίτευση στο θέμα του τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κεφαλονιάς για το έτος 2014. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ακούστηκαν και απαριθμήθηκαν από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης τα έργα που δεν έγιναν, ενώ τονίστηκε από τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο πως «αφού δεν υλοποιήθηκαν τα τεχνικά προγράμματα του 2011 και του 2012, το πρόγραμμα του 2013 δεν υλοποιείται, πώς είναι δυνατόν να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του 2014. Το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 δεν θα υλοποιηθεί και γι αυτό και εμείς δεν θα το ψηφίσουμε».

Δ. Αραβαντινός: «Είστε μια Δημοτική Αρχή χωρίς χημεία και χωρίς συνεργασία»

Για «τεχνικό πρόγραμμα του ενός ευρώ» έκανε λόγο ο Ανδρέας Ζαπάντης, ενώ ο Διονύσης Αραβαντικός απαρίθμησε τα έργα που δεν έγιναν και ξεστόμισε το κορυφαίο «Για την αποκατάσταση των όψεων του Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου κάνατε κάτι; Όχι... Από ρυθμός μπάου χάους, θα γίνει ρυθμός μπάου νιάου! Είστε μια Δημοτική Αρχή χωρίς χημεία και χωρίς συνεργασία και ο,τι κάνετε δεν μπορείτε να αποδώσετε».

«Ξέσπασμα» του Δημήτρη Πυλαρινού

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημήτρη Πυλαρινού και η πολύ έντονη κριτική που άσκησε στον δήμαρχο σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα: «Κύριε Δήμαρχε, αυτό το τεχνικό πρόγραμμα αδυνατώ να το ψηφίσω. Ζητάω σαφείς εξηγήσεις» ήταν τα λόγια του Πυλαρινού, που «πάγωσαν» δήμαρχο, αλλά και όλη τη Δημοτική Αρχή με αυτή του τη στάση.

Pylarinos

Ακούστε παρακάτω το ξέσπασμά του

Τελικά, μετά από κάποιες δεσμεύσεις από τον Δήμαρχο σχετικά με το πρόγραμμα, ο κ.Πυλαρινός ψήφισε υπέρ μαζί με τους υπόλοιπους 21 συμβούλους της πλειοψηφίας, περνώντας έτσι το θέμα του τεχνικού προγράμματος.

Το πρόγραμμα καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση

Εισήγηση στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2014


Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη

Parisis - Theofilos

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου


Τοποθέτηση Ανδρέα Ζαπάντη

Τοποθέτηση Σταύρου Γρηγορόπουλου

DSC 0023

Τοποθέτηση Διονύση Αραβαντινού




00 inkefalonia general ad 300X250