Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τον Γιώργο Ποταμιάνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 11:32

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τον Γιώργο Ποταμιάνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το εντυπωσιακό εγχείρημα του μοναχικού διάπλου με Kayak από Κεφαλονιά – Βενετία, που ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 και τερμάτισε στις 3 Νοεμβρίου 2013 , ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Αθλητής μεγάλων αποστάσεων κ. Γεώργιος Ποταμιάνος. Ο αγώνας αυτός ήταν αφιερωμένος στην «Ειρήνη», με αφορμή την Επέτειο Μνήμης των 70 χρόνων από την τραγωδία της Μεραρχίας Acqui στην Κεφαλονιά, γιαυτό και ονομάστηκε "Paddling of Peace",ενώνοντας με συμβολικό τρόπο τις θάλασσες του Ιονίου και της Αδριατικής.

Η Δημοτική Αρχή, μέσω της Επιτροπής Τουρισμού (κ.Μ.Πεβεράτος) παρακολουθούσε στενά και ενημέρωνε τα ΜΜΕ για τη σταδιακή πρόοδο του ταξιδιού, ανακοινώνοντας τις συγκεκριμένες συντεταγμένες των σημείων, που ο ίδιος ο αθλητής επέλεγε για πληροφόρηση.
Επιπλέον, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, σε διαρκή συνεργασία με την Ιταλίδα Συνεργάτιδα του Δήμου, Δημοσιογράφο κ.E.Giudrinetti και την Πρόεδρο του Ιταλο-Κεφαλληνιακού Συλλόγου Mediterraneo, κ.M.Messari-Markoutza και με την υποστήριξη του Λιμενάρχη κ.Γ.Καλιτσουνάκη και του Αιδαισιμολογιότατου Πρωτοπρεσβύτερου Δρ Ι.Μεσολωρά συμμετείχαν στην οργάνωση της Τελετής Υποδοχής από το Δήμο Βενετίας, που θα γίνει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 στις 11.30 στην Piazza San Marco.

Την Εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι κ.κ.:
-Ειρήνη Ρήγα, Πρόξενος Ελλάδος στην Βενετία
-Roberto Turella, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βενετίας, που θα προσφέρει Τιμητική Πλακέτα στον κ.Ποταμιάνο.
-Roberto Panciera, Υπεύθυνος Αθλητισμού
-Carlo Bolpin, Πρόεδρος Μεραρχίας Acqui Βενετίας
-Γιώργος Πλουμίδης, Διευθ.Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας και
-Giuseppe Maida, Σύμβουλος Αθλητικού Ομίλου Querini Βενετίας

Τιμητική Πλακέτα στον κ.Ποταμιάνο και Συμβολικά Δώρα στους Επισήμους των Ιταλικών Αρχών θα προσφέρει εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, η κ.Ξένια Γρηγοράτου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.).