Δήμος Κεφαλονιάς: Απάντηση στον Μάρκο Κοτσιλίνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 17:51

Δήμος Κεφαλονιάς: Απάντηση στον Μάρκο Κοτσιλίνη

Με αφορμή την νέα ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι έχουμε βαρεθεί να απαντάμε σε τετριμμένες «καρμπόν» ανακοινώσεις που χρησιμοποιούν την ίδια-κάθε φορά-έωλη επιχειρηματολογία. Παρ'όλα αυτά θα θέλαμε να επισημάνουμε τρία τινά:

1. Καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να καλύψει την πολιτική «κωλοτούμπα» του Μάρκου Κοτσιλίνη και την λαϊκίστικη προσέγγιση στο θέμα των 6 μεγάλων έργων που έφερε στην Κεφαλλονιά η Δημοτική Αρχή, όταν πριν ένα μήνα μιλούσε για ανύπαρκτα έργα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και προχθές αναγκάστηκε να τα ψηφίσει.

2. Την μόνη ΤΡΟΙΚΑ που γνωρίζουμε εμείς και μαζί μας ολόκληρος ο Κεφαλλονίτικος λαός είναι αυτή με επικεφαλής τον Πολ Τόμσεν, η οποία έχει γεμίσει δεινά τον λαό μας και την οποία έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση και το κόμμα του κ. Κοτσιλίνη. Άρα θα του συνιστούσαμε, «στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάει για σχοινί».

3. Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε την αναπαραγωγή εκ μέρους του κ. Κοτσιλίνη μίας φράσης που παραπέμπει σε πολύ σκοτεινούς καιρούς. Διότι η φράση «Deutschland uber alles" αποτέλεσε σημείο αναφοράς της ναζιστικής ιδεολογίας στην Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ένα μικρό ατόπημα από την πλευρά του κ. Κοτσιλίνη, επακόλουθο της κόπωσης από την ολονύχτια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης. Σε κάθε περίπτωση πάντως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τέτοιες ιδεολογίες είναι ξένες προς την πολιτική και την καθημερινή μας πρακτική. Ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για τον κ. Κοτσιλίνη.

Βεβαίως όσο κι αν ψάξουμε δεν βρίσκουμε κάποιον σε αυτή την Δημοτική Αρχή να μοιάζει εμφανισιακά με τον Αδόλφο Χίτλερ. Ας ψάξουν κάποιοι αλλού να βρουν σωσίες του Γερμανού δικτάτορα...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250