Απάντηση της Ελπίδας Κατσαϊτη στον Κώστα Τσίκλη και στο δημοσίευμα της παραίτησής του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 09:45

Απάντηση της Ελπίδας Κατσαϊτη στον Κώστα Τσίκλη και στο δημοσίευμα της παραίτησής του

Ανακοίνωση εξέδωσε η κα Ελπίδα Κατσαϊτη και απαντά στον Κώστα Τσίκλη και στο δημοσίευμα της παραίτησής του.

Πιο αναλυτικά τονίζει...

Το να απαριθμείς προβλήματα και να προτείνεις λύσεις εκ του ασφαλούς είναι το μόνο εύκολο, ιδιαίτερα όμως όταν αυτό το κάνεις και την ώρα της «εξόδου» σου, έχει μια άλλη σημασία.


Κύριε Τσίκλη, αν μέσα στην ανακοίνωσή σας δεν αναφέρατε και το όνομά μου και μάλιστα με τον τρόπο που το αναφέρατε, δεν θα έδινα καμιά σημασία σε κάτι που ήδη ήξερα. Είναι δικαίωμά σας να κάνετε ό,τι θέλετε, να πιστεύετε ό,τι θέλετε και δικό μας δικαίωμα είναι το να σας πιστεύουμε ή όχι.

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» ξέρουμε από πότε και γιατί έπαψε η παράταξη με την οποίαν αγωνιστήκαμε στις προηγούμενες εκλογές, να καλύπτει ....τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας .

Για τον τρόπο που ενήργησα στο συμβούλιο για την εγκατάσταση των Ρομά στην βίλλα της Αθηνάς Αντύπα, εγώ έτσι έκρινα ότι έπρεπε να κάνω, έτσι έκανα, βλέποντας ότι το θέμα θα ψηφιζόταν, προσπάθησα να το εμποδίσω όπως εγώ έκρινα, δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να σας συμβουλευτώ και να κάνω αυτό που το δικό σας κεφάλι θεωρούσε σωστό. Γιατί τότε θα ήμουν «εσείς» και δεν θα ήμουν «εγώ» και να ξέρετε είμαι περήφανη γι αυτό που είμαι και δεν θα ήθελα να μοιάζω με κανέναν ΠΟΛΙΤΙΚΑ......

Θα στενοχωριόμουν αν μου καταλογίζατε το ότι το ψήφισα. Ενημέρωσα και είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και συντονισμένα προχωρούμε σε κινήσεις, δεν έχω ανάγκη ούτε να βγώ στην πλατεία του Ληξουριού να το διατυμπανίζω, και πολύ περισσότερο δεν περιμένω και ούτε θέλω,να έλθετε εσείς «τιμητής» να μου δώσετε συγχαρητήρια γιατί ευτυχώς και το Ληξούρι το ξέρει, ποτέ δεν ήμουν «κολλητή» σας.
Παρεπιπτόντως οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι μόνο Ρουχωτάς-Βεντούρας –Κατσαϊτη οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι ; η αυτοί σας είναι αρκετοί για να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας;

Όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω, το πρόβλημά σας είναι το αν θα υπήρχαν 2 ψήφοι κατά και όχι 3, αυτό σας καίει εσάς ; θα άλλαζε κάτι ;
Η έχετε αναλάβει εργολαβικά το θέμα, μια και δεν μπορεί κάποιος άλλος να καταφερθεί εναντίον μου........!!!!!!!! Χάλασα με την αντίδρασή μου κάτι, χάλασα κάποια σχέδια , έκοψα ψήφους;;;;; Δεν έχω καταλάβει τι μου καταλογίζετε......

Οσο για το θέμα του Λιμενικού Ταμείου που αναφέρεστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη τροχοβίλα είναι εκεί πρίν από πολλά πολλά χρόνια. Το πρόβλημα αυτό ο κάθε Ληξουριώτης το γνωρίζει, ακριβώς γι αυτό αντέδρασα για να μην γίνει άλλο ένα τέτοιο στην βίλλα. Δεν ξέρω αν είχατε στείλει επιστολή πρίν από την ανάληψη των καθηκόντων μου στο Λιμενικό Ταμείο, όμως εγώ δεν έχω καμιά επιστολή σας στην οποίαν να με ρωτάτε η να μου ζητάτε κάτι και να πρέπει να σας απαντήσω.

Εν πάσει περιπτώσει, αν πραγματικά ενδιαφερόσαστε κύριε Τσίκλη, 9 μήνες που είμαι στο Λιμενικό Ταμείο, θα είχατε έλθει στο γραφείο μου, να συζητήσουμε το θέμα, η θα με είχατε πάρει τηλέφωνο , άλλωστε το ότι στην ανακοίνωσή σας μου απευθύνεστε στον ενικό, δηλώνει ότι είχατε μαζί μου το θάρρος να το κάνετε, οπότε και θα ανταλλάσσαμε απόψεις.....εγώ που δεν έχω πολύ μυαλό να με βοηθήσετε εσείς που έχετε πολιτική εμπειρία και τόσα άλλα προσόντα.

Μα δεν ήλθατε ποτέ να με βρείτε όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά για κανένα άλλο θέμα της Παλικής . Ισως βέβαια να νομίζετε ότι στέλνοντας μια επιστολή σε ένα φορέα, που εν προκειμένω δεν το κάνατε, εκεί τελείωσε και η υποχρέωσή σας ως δημοτικού συμβούλου.

Θα σας θαύμαζα αν μπαίνατε μπροστάρης στο να απομακρυνθεί η τροχοβίλα από εκεί που βρίσκεται και ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ και σας περιμένω να στραφείτε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και όχι με μια απλή επιστολή, εναντίον του Λιμενικού Ταμείου , που δεν κάνει τίποτα. Οχυρωμένος πίσω από μερικές λέξεις, εκ του ασφαλούς, και πετώντας το μπαλάκι κάποιος να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, αλλά όχι εσείς, δεν προσφέρετε τις υπηρεσίες που προσπαθείτε να μας πείσετε.

Οποιος είναι αγανακτισμένος από το ότι ζητάει πράγματα για τον τόπο του και δεν γίνονται, βγάζει κατά καιρούς δημόσια τις ανακοινώσεις του, εκθέτει καταστάσεις, αφυπνίζει τους συμπολίτες του και αν δεί ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, παίρνει τον δρόμο της εξόδου. Δεν επιλέγει να τα πεί την ώρα που φεύγει γιατί εγώ ο κακοπροαίρετος μπορώ να σκεφτώ πολλά..... Αν δεν είχε προκύψει το θέμα αυτό των ημερών, κανένας πολίτης δεν θα ήξερε το ενδιαφέρον που υπήρχε για την βίλλα και εσείς τα ξέρατε και την αφήνατε να καταρρέει.

Τελειώνοντας , γιατί δεν πρόκειται να σας απαντήσω άλλο κύριε Τσίκλη, κάνετε την «ηρωική» σας έξοδο, όπως εσείς την νομίζετε και αφήστε ήσυχους ανθρώπους που δεν σας φταίνε. Δημοσιότητα για την παραίτησή σας, στην πλάτη την δική μου, παρακαλώ να τελειώσει εδώ.

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ