Δημοτικό Συμβούλιο: Έξαλλοι για το νέο «φρένο» από τον δήμο στο Αλιευτικό καταφύγιο στο Τραπεζάκι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 13:02

Δημοτικό Συμβούλιο: Έξαλλοι για το νέο «φρένο» από τον δήμο στο Αλιευτικό καταφύγιο στο Τραπεζάκι

Εκνευρισμός και ένταση δημιουργήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο δημοτικό συμβούλιο και ενώ βρισκόταν υπό συζήτηση το θέμα «Αλιευτικό Καταφύγιο στο Τραπεζάκι Δ.Ε. Λειβαθούς». Η αρνητική εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας για το θέμα, οδήγησε στην αναβολή του για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που εκνεύρισε και δικαίως τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων κ. Απόστολο Χαραλαμπάτο, ο οποίος θεώρησε πως μία ακόμα... τρικλοποδιά έχει μπει αναφορικά με το θέμα του αλιευτικού καταφυγίου.

Η αγανάκτηση των ψαράδων ήταν έντονη για την κατάσταση που διαμορφώνεται, καθώς η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί πως το θέμα θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο.
Και εδώ φαίνεται η διπλή γλώσσα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, που ενώ υπόσχεται πως θα λυθεί το ζήτημα, έρχεται η τεχνική υπηρεσία να το «φρενάρει».

Άραγε πόσο καιρό ακόμα ένα πρόβλημα που εδώ και δύο χρόνια συνεχίζει να απασχολεί την τοπική κοινωνία της περιοχής δεν θα βρίσκει τη λύση του διότι ο Δήμος δεν πράττει τα αυτονόητα;

Γιώργος Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250