Επερώτηση Γ. Καλούδη για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχουπαλληλων στην Eπτανησο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 19:23

Επερώτηση Γ. Καλούδη για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχουπαλληλων στην Eπτανησο

Με βάση νόμο που ψήφισαν οι Μνημονιακοί Βουλευτές, από εφέτος δεν θα καταβληθεί το επίδομα ανεργίας των ξενοδοχουπαλλήλων. Υπολογίζεται ότι δεν θα καταβληθεί στους 20.000 περίπου ξενοδοχουπαλλήλους των Επτανήσων, που απλά σημαίνει 20.000 χ 5 μήνες= 100.000 χ 350€ το μήνα= 35 εκατομμύρια ευρώ θα λείψουν εφέτος το χειμώνα από τις αγορές (από περίπτερα μέχρι καφετέριες και από καταστήματα ρουχισμού και υπόδησης μέχρι ιατρεία και φαρμακεία) της Κέρκυρας, των Παξών, της Ιθάκης, του Μεγανησίου, της Λευκάδας, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, των Οθωνών, της Ερείκουσας, του Μαθρακίου. Του Κάλαμου, του Καστού. Από τη Κέρκυρα με τους 10.000 ξενοδοχουπάλληλους θα λείψουν 17 μισυ εκατομμύρια ευρώ.

Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ βουλευτής του δήθεν ΠΑΣΟΚ Κ. Άντζελα Γκερέκου-Βοσκοπούλου, η οποία για να διατηρήσει τα προνόμιά της ψήφισε αυτά τα εξοντωτικά μέτρα και για τους ξενοδοχουπάλληλους και για τη μικρομεσαία τάξη, είχε το περισσό απίστευτο θράσος να καταθέσει και ερώτηση στη βουλή, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, δείγμα πολιτικού παχυδερμισμού, ανίκητης υποκρισίας και κακού θεατρινισμού.

Εσείς κ. Σπύρου, ως εκλεγμένος Περιφερειάρχης που έπρεπε και πρέπει να κινείσθε στα πλαίσια των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι του Μνημονίου και του κόμματός σας,

ΕΡΩΤΑΣΘΕ
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ?
Γιατί δεν αγωνισθήκατε σε όλα τα μέτωπα για να μη περάσει το ολέθριο αυτό ¨μέτρο» ?
Γιατί εγκολπώνεσαι τα συμφέροντα των ολίγων και της ολιγαρχίας που εκπροσωπεί το κόμμα σας και όχι τα συμφέροντα του Λαού της Επτανήσου ?

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος