Δημαρχείο: «Πάλι πιάστηκε απο τις μολόχες ο κύριος Κοτσιλίνης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 20:37

Δημαρχείο: «Πάλι πιάστηκε απο τις μολόχες ο κύριος Κοτσιλίνης»

Είναι γνωστό ότι ο κύριος Κοτσιλίνης ευρισκόμενος σε πλήρες πολιτικό αδιέξοδο προσπαθεί μετά μανίας να εντοπίσει κάποιο... «κατά φαντασίαν σκάνδαλο» στο Δήμο Κεφαλονιάς . Γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο σπαταλά αμέτρητες ώρες στο «ΔΙΑΓΕΙΑ», «παρενοχλεί» διαρκώς τις υπηρεσίες και προβαίνει σε προσφυγές οι οποίες τίθενται από τα αρμόδια όργανα του κράτους «στον καλάθο των αχρήστων» .  

Όσο αφορά το πρόστιμο των χιλίων πεντακοσίων Ευρώ που πληρώθηκε από το Δήμο Κεφαλλονιάς για τυπική παράβαση σχετικά με τη πλωτή εξέδρα στην Αγία Ευφημία , αυτό οφείλεται στη κατεπείγουσα ανάγκη μετακίνησης της από το Αργοστόλι κάτι που δεν επέτρεψε την τήρηση όλης της τυπικής διαδικασίας χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα επί της ουσίας.

Επομένως «άνθρακες» και πάλι το υποτιθέμενο σκάνδαλο αφού είναι σαφές ότι ο κύριος Κοτσιλίνης προσπαθεί για μια ακόμη φορά να «πιαστεί από τις μολόχες» .
Μιας και όμως σε ρόλο ανακριτή ζητά «υπαίτιους και τιμωρίες»
τον καλούμε, αντί να ασχολείται με θέματα ήσσονος σημασίας, να διευκολύνει το έργο της πραγματικής ανάκρισης που αφορά το μείζον σκάνδαλο της υπεξαίρεσης στον πρώην Δήμο Πυλαρέων επί της θητείας του.

Εκεί πραγματικά αξίζει να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν. Εκεί όντως το θέμα είναι σοβαρό και επείγον κι εκεί ακόμα δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις από αυτούς που είχαν τη πολιτική ευθύνη διαχείρισης του πρώην Δήμου Πυλαρέων.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250