Διαγωνισμός για στολές Φιλαρμονικών από την Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 19:51

Διαγωνισμός για στολές Φιλαρμονικών από την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διενεργεί Ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με κριτήριο αξιολόγησης και κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΛΩΝ", η οποία υλοποιείται στα πλαίσια της πράξης: "Εξοπλισμός και Ενίσχυση των Φιλαρμονικών του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης".

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των εβδομήντα ενός χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ενός ευρώ και εβδομήντα εννέα λεπτών 71.961,79€ (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%). Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης για συμπληρωματική προμήθεια μέχρι και 25% των ποσοτήτων. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια 277 τεμαχίων χειμερινών και θερινών στολών, για 6 τμήματα φιλαρμονικών του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι μέχρι και την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού και ώρα 10:00, η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 23.10.2013 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συσκέψεων Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας. Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού, από εγγύηση συμμετοχής ύψους τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι πέντε ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (4.425,65€).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν: α) Τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, β) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, γ) Συνεταιρισμοί δ) Κοινοπραξίες προμηθευτών. Ο χρόνος ισχύος της προσφοράς είναι δώδεκα (12) μήνες και η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι (6) μήνες από την ανακοίνωση κατακύρωσης.
Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται στο τηλ: 2671360589, φαξ:26710-28078, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αρμόδιος υπάλληλος κ. Σπαθής Ευάγγελος, τμήμα προμηθειών της Π.Ε. Κεφαλληνίας, Διοικητήριο, Αργοστόλι, Κεφαλονιά. Η Διακήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην διεύθυνση: www.pin.gov.gr . Κωδικός CPV: 18000000-9. Η προκήρυξη εστάλη στην Ε.Ε.Ε.Κ την 10.9.2013.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗ




00 inkefalonia general ad 300X250