“Cefalonia for ever” και “Mediterraneo” στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 07:26

“Cefalonia for ever” και “Mediterraneo” στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, την Δευτέρα 19 Αυγούστου, υποδέχτηκε τους Εκπροσώπους του "Cefalonia for ever" και "Mediterraneo" στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Συγκεκριμένα το "Cefalonia forever", είναι Ιταλικός πολιτιστικός Σύλλογος, που ιδρύθηκε το 2009, με περίπου 2700 Μέλη και ασχολείται με την διαφήμιση της Κεφαλονιάς και την τουριστική ενημέρωση των Μελών του. Αρχηγός τους είναι ο Mario Pericolini με συνεργάτες τους: Cristina Ringressi, Alessandro Creti.

Η Πρόεδρος του Mediterraneo, κ.Μιλένα Μαρκουτζά Μεσσάρη συνόδευσε τα Μέλη του "Cefalonia for ever" και παράλληλα ενημέρωσε τον κ.Παρίση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Mediterraneo που απαρτίζεται από τους κ.κ. :

Αντιπρόεδρο Aura Muscettola, Γραμματέα Clotilde Perotta, Ταμία Ελένη Κοντογιαννάτου, Μέλος Pasquale d' Amico και Υπεύθυνος Μουσείου Emiliano Mangiarotti.

Ο κ.Δήμαρχος προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες στον κ.Pericolini και την κ.Μαρκουτζά – Μεσσάρη και ακολούθησε Σύσκεψη για θέματα περαιτέρω προώθησης της συνεργασίας της Κεφαλονιάς με την Ιταλία σε Πολιτιστικά, Τουριστικά και Επενδυτικά Θέματα.

Επιπλέον ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κ.Μεσσάρη για την σημαντική συμβολή της μαζί με τον σύζυγό της κ.Νίκο Μεσσάρη στην οργάνωση της Φωτογραφικής Έκθεσης του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις Συσκέψεις – Εργασίας συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

italoi1