Νίκος Ανουσάκης : Η νομιμότητα δεν συνιστά απειλή

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 10:30

Νίκος Ανουσάκης : Η νομιμότητα δεν συνιστά απειλή

Η νομιμότητα δεν συνιστά απειλή... Όσο αφορά φαιδρά δημοσιεύματα πως τάχα επιχείρησα να εκφοβίσω δημοσιογράφους κ.λ.π. σημειώνω τα εξής:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ιδιοκτήτη τοπικής ιστοσελίδας του ζήτησα να μην υιοθετεί "προβοκατόρικα" και συκοφαντικά δημοσιεύματα άλλων "site" σε σχέση με την δημοτική αρχή διότι πλέον έχει αποφασιστεί να τερματιστεί η ανοχή απέναντι στους γνωστούς μηχανισμούς παραπληροφόρησης και όσοι παραβιάζουν τις διατάξεις του ποινικού δικαίου θα υφίστανται αυτά που προβλέπει η Ελληνική Πολιτεία.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τις παραπάνω αναφορές μου θεώρησε σωστό να τις μεταφέρει ως δήθεν... "απειλές και προσπάθεια εκφοβισμού"! Είναι θεμιτό ο καθένας να προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως "ήρωα" πλην όμως υπενθυμίζω ότι τίποτα το... "ηρωϊκό δεν υπάρχει" στην συκοφαντία, στην λασπολογία, στην παραποίηση της πραγματικότητας και στην παραβατική συμπεριφορά.
Αν κάποιοι θεωρούν την επίκληση της νομιμότητας ως... "απειλή" τότε αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τους ίδιους όσο και τους αναγνώστες τους.
 
Η ανακοίνωση του κ. Κοτσιλίνη που... "κάθιδρος έσπευσε να υϊοθετήσει τις... καταγγελίες " μου προκάλεσε μόνο γέλιο...
 
 
    Νίκος Ανουσάκης
  Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς



00 inkefalonia general ad 300X250