Επίθεση της δημοτικής αρχής σε πρόεδρο της Ασσου και αντιπολίτευση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 12:37

Επίθεση της δημοτικής αρχής σε πρόεδρο της Ασσου και αντιπολίτευση!

Έγινε το πρώτο πατατράκ με το περίπτερο που δεν τους «βγήκε» κι έτσι αποφάσισαν να βγάλουν τα σπασμένα πάνω στην πλάτη του Προέδρου της Άσσου. Πάλι σκηνές απείρου κάλλους είχαμε χθες από τη δημοτική αρχή. Επιτέθηκαν, εκτός του προέδρου της Άσσου και εναντίον όλων. Θυμήθηκαν το σκάνδαλο του Κοτσιλίνη «που είναι τα λεφτά ρε» να του φωνάζουν, θυμήθηκαν τις απολύσεις στον..Ριζοσπάστη, έβριζαν τους πάντες, του προέδρου να του λένε ότι έχεις ένα σκύλο που δεν αφήνει τους τουρίστες ν' ανέβουν στο Κάστρο. Η κατάληξη μετά από πέντε λεπτά διακοπής, να ανέβει ο Νίκος Ανουσάκης ο οποίος πρωταγωνίστησε στα επεισόδιο που τελευταία έχει πάρει δοκτορά, μαζί με τον Κωνσταντάκη για κάποια βαρκαρόλα που δεν γίνεται στην Άσσο, αφού δεν διοργανώνεται από την Κοινότητα αλλά από ένα σύλλογο οι οποίοι δεν μπορούν να τα βρουν, ανέβηκε στο έδρανο λοιπόν ο Ανουσάκης διέταξε διακοπή της συνεδρίασης. Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ασσου Σπύρος Παπασπυράτος Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο πρόεδρος της Άσσου κ. Σπ. Παπασπυράτος μίλησε τελικά χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την πρώτη περιπέτειά του με το Δημ. Συμβούλιο όταν ο πρόεδρος δεν τον άφησε να μιλήσει κατά την έναρξη της συνεδρίασης. Είχε δημιουργηθεί τότε μεγάλη ένταση και δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Άσσου και του Μάρκου Κοτσιλοίνη με τον Πρόεδρο. Χθες ο κ. Παπασπυράτος αναφέρθηκε στα προβλήματα της Άσσου. Αποχέτευση, ύδρευση, δρόμοι και το πρόβλημα που έχει γίνει μόνιμο σ' όλη την Κεφαλονιά και σ' όλες τις τουριστικές περιοχές, τα τραπεζάκια έξω, αλλά κι εκεί στην Άσσο έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Όπως είπε, όλοι θέλουν να βγάζουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα με συνέπεια να έχει κλείσει η πλατεία. Ο κ. Πρόεδρος μίλησε για το κάστρο και τις περιπέτειες που είχε για να το φωτίσει, όπως και για τον καθαρισμό του χωριού, το τσιμεντάρισμα κάποιων περιοχών για να μην μπαίνουν τα νερά της βροχής μέσα στο χωριό και πλημυρίζει.

Μόνος του φάνηκε ότι είναι ο κ. Πρόεδρος, δεν φάνηκε ότι έχει συμπαράσταση των κατοίκων του χωριού, ποτέ του δεν έχει κάνει μια λαϊκή συνέλευση που σ' αυτές τις περιπτώσεις επίλυσης προβλημάτων χρειάζεται η λαϊκή συμπαράσταση.

Στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι οι εφοπλιστές μιας εποχής παλιάς, έλεγαν στον κοινοτάρχη μην κάνει έργα τουριστικά για να μην μαζεύετε κόσμος. Όταν ερχόμαστε θέλουμε να'χουμε την ησυχία μας. Αυτοί οι καιροί πέρασαν, σήμερα ένα τόπος όπως η Άσσος, που είναι παραδοσιακός οικισμός χρειάζονται κάποια έργα για να παραμείνουν οι κάτοικοι, αλλά κι αυτοί που την επισκέπτονται να έχουν κάποιες ανέσεις.

Δυστυχώς απάντηση δεν πήρε ο κ. Πρόεδρος της Άσσου, πήρε απάντηση που του προξένησε σοκ.

Διέλυσαν τα πάντα, το δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς δεν σώνεται με τίποτα. Πάνω στον καβγά, μπήκε ο Δήμαρχος μέσα και τα έχασε. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Διότι δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Τετέλεσται.

Πηγή: Kefaloniaphotonews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250