H χθεσινή, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 12:53

H χθεσινή, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ηχητικό)

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου με 3 θέματα όπου έπρεπε, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, να ληφθούν άμεσα αποφάσεις.

Αρχικά τέθηκε προς συζήτηση το θέμα της επιχορήγησης του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ), όπου ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Αυγερινός ζήτησε τη συμβολή του Δήμου στην κάλυψη των αναγκών φιλοξενίας αθλητών σε μια επικείμενη δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΝΟΚΙ θα φιλοξενήσει ένα CAMP 50 ατόμων όπου οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν στο ασφαλές κωπηλατοδρόμιο του Κουτάβου.

Τοποθετούμενος επί του θέματος, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιάννης Κουρούκλης υποστήριξε ότι οι μνημονιακές πολιτικές έχουν περικόψει δραματικά τη χρηματοδότηση σε όλες τις δομές στον αθλητισμό και τον πολιτισμό καυτηριάζοντας την πρόθεση για εμπορευματοποίηση του αθλητισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για την οριοθέτηση τμήματος υδατορέματος στην περιοχή Ράγια του Πόρου ενώ η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με το θέμα της αποδοχής ένταξης και υλοποίησης της πράξης: «Ανέγερση του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.

Όλα τα θέματα που τέθηκαν  προς συζήτηση υπερψηφίστηκαν.

Χρήστος Λαμπράκης

Το ηχητικό όλης της συνεδρίασης

20130730 14305620130730 143347




00 inkefalonia general ad 300X250