Δήμος : Ιδρύεται Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 12:21

Δήμος : Ιδρύεται Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κεφαλλονιάς Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2013 – Μαϊου 2014 , στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κεφαλλονιάς δύναται  να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

 

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
  • ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΚΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κεφαλλονιάς (εγγραφές κατά τη θερινή περίοδο γίνονται Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή 9.30-12.30)

Διεύθυνση: Κτίριο Ξενία (ισόγειο)

Τηλ.:          26710-27616

Πληροφορίες: Βαρτελάτου Πατρούλα - Παπαδάτου Αλεξάνδρα

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ   24/06/2013

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΕΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ