Δήμος Κεφαλονιάς: Επιστροφή Κλιμακίου Μοτοσικλετιστών – Αθλητών από Ιταλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 14:06

Δήμος Κεφαλονιάς: Επιστροφή Κλιμακίου Μοτοσικλετιστών – Αθλητών από Ιταλία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συγκίνηση και ενθουσιασμό επέστρεψε την Τρίτη 3 Απριλίου 2012, από την Ιταλία το Κλιμάκιο των Μοτοσικλετιστών – Αθλητών με Αρχηγό Αποστολής τον κ.Δ.Σταθάτο, που εκπροσώπησε με επιτυχία τον Δήμο Κεφαλλονιάς στην επίσκεψη «Ανταπόδoσης Ευχαριστιών» στους 2 Ιταλούς Δημάρχους που συμβολικά στηρίζουν την Χώρα μας.

Οι Αθλητές μετέφεραν Επίσημη Πρόσκληση για επίσκεψη στο Νησί μας, Θεσμικούς Χαιρετισμούς και Αναμνηστικά Δώρα από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ.Α.Παρίση και τον Α/Περιφερειάρχη κ.Σ.Κουρή και το Μήνυμα της Τουριστικής Επιτροπής «Η Κεφαλλονιά σας προσκαλεί να μοιραστείτε την μαγεία της μαζί».

Επίσης ο Επιχειρηματίας κ.Γ.Στρίντζης προσέφερε Συμβολικό Δώρο-Φιλοξενίας για διακοπές στις εγκαταστάσεις του Apollonio Resort για τους δύο Ιταλούς Δημάρχους και τις Οικογένειές τους.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν στην Ελληνική Αντιπροσωπεία οι Ιταλικές Δημοτικές Αρχές, ήταν ιδιαιτέρως εγκάρδια και αναπτύχθηκε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα μεταφέροντας στα διεθνή ΜΜΕ τη σπουδαιότητα της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών.

Η Δημοτική Αρχή της Κεφαλλονιάς συγχαίρει τον κ.Σταθάτο και όλα τα Μέλη της Αντιπροσωπείας για την εμπνευσμένη πρωτοβουλία τους και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα θα προβληθεί μέσω της Τουριστικής Επιτροπής , όλο το ταξίδι της Αποστολής.

Η Ταξιδιωτική Εκδήλωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Κεφαλλονιάς και έγινε με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΚΕ, της Α/Περιφέρειας Κεφαλλονιάς - Ιονίων Νήσων και τουΥπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού.

Τον συντονισμό της Αποστολής, είχε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος.

Εκ του Γραφείου Τύπου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250