Γιώργος Τσιλιμιδός: «Πάρε θέση δήμαρχε για τον Λούκα Νιφοράτο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 07:54

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Πάρε θέση δήμαρχε για τον Λούκα Νιφοράτο»

Ο κ. Λούκας Νιφοράτος με άθλιο δημοσίευμά του θέλει να ενοχοποιήσει την προηγούμενη διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού ( Α.Ο.Δ.Α) που υπηρέτησε επί της δικής μας Δημαρχίας για την δαπάνη του πετρελαίου στο κολυμβητήριο που λειτουργούσε υπό την ευθύνη του, ισχυριζόμενος ότι το κόστος σήμερα είναι το μισό.Άμεσα αποδίδει την ευθύνη στον τότε Πρόεδρο κ. Γερ. Βαλλιανάτο και έμμεσα , αν και δεν τους κατονομάζει, στην επιτροπή παραλαβής του πετρελαίου που αποτελούσαν οι κκ Αγγ Κωσταντάκης (σημερινός πρόεδρος και συνεργάτης του!!!) και Θ. Μουίκης.  

Ο κ. Νιφοράτος σκοπίμως συκοφαντεί γιατί γνωρίζει ότι οι συνθήκες λειτουργίας του κολυμβητηρίου σήμερα και τότε δεν είναι οι ίδιες. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έως το 2010 το κολυμβητήριο λειτουργούσε με ανοιχτή ολόκληρη την πισίνα χειμώνα καλοκαίρι 24 ώρες το 24ώρο. Με απαίτηση ιδιοκτήτη, πόλεμο, δεκάδες έγγραφα, συνεδριάσεις του ΔΣ του Α.Ο.Δ.Α και καταγγελίες ήθελε το κολυμβητήριο να διαθέτει τουλάχιστον 6 διαδρομές έως στις δέκα το βράδυ στον Ν.Ο.Α και φυσικά να εξοβελισθεί κάθε δραστηριότητα άλλου συλλόγου η κοινού.

Από το 2011 και μετά το κολυμβητήριο λειτουργεί με περιοριστικούς όρους. Έχει τοποθετηθεί μόνιμα το θερμοκάλυμμα το χειμώνα και μένουν μόνο δύο διαδρομές ανοιχτές και οι ώρες λειτουργίας του είναι πολύ περιορισμένες τη χειμερινή περίοδο με τις ευλογίες του κ. Νιφοράτου .

Κύριε Δήμαρχε και Κύριε πρόεδρε του Α.Ο.Δ.Α έχετε υποχρέωση να πάρετε δημόσια θέση για τη λάσπη την οποία πετάει χωρίς να ντρέπεται ο κ. Νιφοράτος αλλιώς θα θεωρείστε και εσείς συμμέτοχοι στην προσπάθεια του αυτή με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Επιπλέον σας προκαλώ ένα χειμερινό μήνα λειτουργήσετε το κολυμβητήριο με τις συνθήκες που λειτουργούσε προ του 2011 για να κριθούν η αξιοπιστία και οι προθέσεις του κ. Νιφοράτου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250