Πολιορκία κατοίκων της Θηνιάς για το νερό στο Δημοτικό Συμβούλιο – Με ασφαλιστικά μέτρα επανέρχεται η παροχή (ηχητικά)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 14:34

Πολιορκία κατοίκων της Θηνιάς για το νερό στο Δημοτικό Συμβούλιο – Με ασφαλιστικά μέτρα επανέρχεται η παροχή (ηχητικά)

Έντονη ήταν η πολιορκία των κατοίκων της Θηνιάς στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Αρκετοί κάτοικοι κατέβηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου που διεξαγόταν το συμβούλιο και εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή τους και έχει να κάνει με την έλλειψη νερού, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται ο δήμος με πολίτη που δίνει πρόσβαση στις δεξαμενές.

Οι κάτοικοι ζήτησαν άμεσα την αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σπύρος Κουνάδης, βρέθηκε αρκετές φορές να απολογείται για την κατάσταση, είχε αρκετά ξεσπάσματα στις τοποθετήσεις του και μπροστά στην άμεση απαίτηση των κατοίκων για νερό τόνισε πως σήμερα με ασφαλιστικά μέτρα θα μπούνε στο αντλιοστάσιο για να αποκατασταθεί η παροχή.

Πολύ εύστοχη ήταν και η πρόταση του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος αφού εξέφρασε την στήριξή του στους κατοίκους της περιοχής τόνισε πως «Πρέπει ο δήμος να βρει μια λύση να δώσει κάποια χρήματα και να πάει στην περιοχή μία σωλήνα με μεγαλύτερη διάμετρο για να μην ξανακουβεντιάσουμε για τέτοια θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και να έχουν πάντα οι κάτοικοι της περιοχής νερό».

Ακούστε παρακάτω τις τοποθετήσεις

Η τοποθέτηση της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Θηνιάς κας Πηγής Μουλίνου

Απάντηση προέδρου ΔΕΥΑΚ Σπύρου Κουνάδη

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ξέσπασμα Σπύρου Κουνάδη

Τοποθέτηση Νίκου Γκισγκίνη

Τοποθέτηση Σπύρου Σαμούρη

Δευτερολογία και πρόταση από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250