Μάρκος Κοτσιλίνης: «Επικίνδυνος κατήφορος»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 09:56

Μάρκος Κοτσιλίνης: «Επικίνδυνος κατήφορος»

Για μια ακόμα φορά διαλύθηκε το Δημοτικό συμβούλιο της Κεφαλονιάς, χωρίς να αποφασίσει τίποτα! Αυτή τη φορά αποχώρησε η ... πλειοψηφία! Οργανώθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ για να αποφασιστεί κατακαλόκαιρο ,πώς θα μοιραστούν οι καρέκλες στην πλατεία Αργοστολίου! Έφεραν εισηγήσεις στο πόδι, ζήτησαν να μπαίνουν καρέκλες στον δρόμο (το βράδυ τις βάζουμε , το πρωί τις βγάζουμε) , επιστρατεύτηκαν μαθηματικά και λογάριθμοι , αλλά τα κουκιά δεν έβγαιναν. Έπρεπε να βρεθεί διέξοδος και αυτή βέβαια δεν αναζητήθηκε στην δημοκρατική διαδικασία. Προτάθηκε η απόσυρση του θέματος-συνήθης τακτική- αλλά οι πλέον ψύχραιμοι αντιστάθηκαν.

Μη έχοντας την απαιτούμενη συμμετοχή των συμβούλων της, φοβούμενη η πλειοψηφία , πως δεν θα περάσει η πρότασή της, προτίμησε και μεθόδευσε την φυγή. Πρόσχημα στάθηκε αυτή τη φορά η οξύτατη μεν αλλά πολιτική κριτική της παράταξης «Λαϊκή συσπείρωση» .

Κύριος δράστης και υπεύθυνος είναι και πάλι ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ανουσάκης. Κινούμενος σαν ομαδάρχης, σε κατάσταση πανικού, «άδειασε» τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο και συνετό κ. Αποστολάτο , πυροδότησε ένταση , και οδηγεί πλέον το Δημοτ. Συμβούλιο σε επικίνδυνο κατήφορο.
Το ξαναλέμε .

Η δημοτική αρχή είναι δέσμια των προβλημάτων, που η ίδια δημιούργησε .Αδυνατεί ακόμα και να διαχειριστεί τα τρέχοντα ζητήματα , να μοιράσει καρέκλες σε μια πλατεία ! Δεν ανέχεται καμία κριτική , κινείται αλαζονικά και σε απλή έκφραση «έχει χάσει τον μπούσουλα».

Από το γραφείο τύπου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250