Οι χαμένες "Γαλάζιες Σημαίες" και η υποβάθμιση του Πόρου από τη μη ύπαρξη ναυαγοσώστη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 14:06

Οι χαμένες "Γαλάζιες Σημαίες" και η υποβάθμιση του Πόρου από τη μη ύπαρξη ναυαγοσώστη

Η υποβάθμιση της παραλίας του Πόρου, όπως καταγγέλθηκε χθες, αλλά και οι δύο χαμένες γαλάζιες σημαίες πρέπει σίγουρα να μας απασχολήσουν.Άλλωστε την κουβέντα προς την δημοτική αρχή για υποβάθμιση της παραλίας του Πόρου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, την ξεκίνησε ο Βασίλης Καμπίτσης. Μάλιστα το παράπονο του κ. Καμπίτση προς την δημοτική αρχή ήταν έντονο, καθώς όπως τόνισε «Ο Δήμος θα έπρεπε να προσδοκά στην ανάπτυξη του Πόρου, με το να μην βάζει ναυαγοσώστη βοηθά στην υποβάθμισή του . Ο Πόρος έχει τουλάχιστον 1000 άτομα  ντόπιους που  κάνουν μπάνιο εκεί. Κάνω μία παράκληση να αναβαθμιστεί ο Πόρος και σκοπό να πάω στον Λιμενάρχη».

Ακούστε παρακάτω

{mp3remote}https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2013/06/15/712_2435+Kampitsis.MP3{/mp3remote}

Οι χαμένες "Γαλάζιες Σημαίες"

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει επίσης την δημοτική αρχή είναι γιατί φέτος η Κεφαλονιά έχει φέτος δύο γαλάζιες σημαίες λιγότερες. Από 11 που ήταν πέρσι, φέτος φτάσαμε δυστυχώς στις 9, έχοντας χάσει τις γαλάζιες σημαίες του Ξι και του Κατελειού.

Πάντως το γεγονός πως δεν έχουν γίνει ακόμα οι πλειστηριασμοί των παραλιών αναφέρθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους. Μάλιστα στην τοποθέτηση του επικεφαλή της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς Θεόφιλου Μιχαλάτου, για άγνωστο λόγο θίχτηκε ο Νίκος Παπαδάτος, ο οποίος άρχισε να ζητά συγνώμη από το σώμα που δεν έχουν μπει ακόμα ξαπλώστρες και ομπρέλες στις παραλίες!

Ακούστε παρακάτω το ηχογραφημένο


{mp3remote}https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2013/06/15/712_2439+Mixalatos+%2B+Papadatos.MP3{/mp3remote}