Δημοτικό Συμβούλιο: «Τρείς και ο κούκος» για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 22:25

Δημοτικό Συμβούλιο: «Τρείς και ο κούκος»  για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Φαίνεται πως η αγανάκτηση, οι τριγμοί, και οι αναταράξεις που έχουν προκληθεί σε όλη την Ελλάδα από το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι λέξεις άγνωστες και δεν αγγίζουν την δημοτική αρχή στην Κεφαλονιά. Διότι το δημοτικό συμβούλιο που εκτάκτως προγραμματίστηκε για σήμερα μετά το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω έλλειψης απαρτίας.

Και ήταν πραγματικά απογοητευτική η εικόνα της άδειας αίθουσας του συμβουλίου σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως ήταν αυτό του κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ίσως η δημοτική αρχή να επέλεξε και την τακτική του... στρίβειν δια του αρραβώνος (να καλέσει συμβούλιο, αλλά να μην μαζέψει απαρτία), για να μην ταχθεί εναντίον της κυβέρνησης.

Ίσως και οι σύμβουλοι να θεώρησαν πως δεν είναι και τόσο σοβαρό το θέμα για να κάνουν τον κόπο να παραστούν στην συζήτηση.

Οι μοναδικοί πάντως που δικαιολογούνται ήταν όσοι βρισκόντουσαν εκτός Κεφαλονιάς και δεν μπορούσαν να παραστούν, μεταξύ αυτών ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος και η Κατερίνα Κουταλά.


Ετικέτες: