O Θεόφιλος Μιχαλάτος για το κλείσιμο της ΕΡΤ: «Για μία ακόμα φορά πέσαμε θύματα των κυβερνώντων»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 22:26

O Θεόφιλος Μιχαλάτος για το κλείσιμο της ΕΡΤ: «Για μία ακόμα φορά πέσαμε θύματα των κυβερνώντων»

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση, για τη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, πληροφορηθήκαμε το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την απόλυση 2.500 εργαζομένων. Για ακόμα μια φορά πέσαμε θύματα των κυβερνώντων οι οποίοι ενώ μέχρι και τελευταία στιγμή μας διαβεβαίωναν για τη συνέχεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αποφάσισαν να τραβήξουν με μια κίνηση την «πρίζα από την τηλεόραση».  

Αν και τον τελευταίο καιρό ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να μας εμφυσήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας πείσει για το happy end, οι κινήσεις του φανερώνουν την οδυνηρή πραγματικότητα στην οποία ζούμε.

Αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να πιστεύουμε κάτι από όσα μας λέγονται από τα κυβερνητικά στελέχη, όταν μέχρι και σήμερα άλλα λέγονται και άλλα πράττονται. Αναρωτιόμαστε αν οι αιρετοί τοπικοί μας άρχοντες ακόμα πιστεύουν τις υποσχέσεις που παίρνουν από τους φίλους υπουργούς.

Η ανάπτυξη και ο εξορθολογισμός του δημοσίου δεν θα έρθουν μέσα από την εφαρμογή της πρακτικής «πονάει χέρι, κόβει χέρι», τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στους δημοσίους υπαλλήλους και το διασυρμό της χώρας μας στα διεθνή ΜΜΕ.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δυναμικές πρωτοβουλίες και να σταθούμε εμπόδιο στην εφαρμογή των επιταγών της τρόικας. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Θεόφιλος ΜιχαλάτοΕπικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Ετικέτες: