H Δημοτική Αρχή για τους γάμους στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 01:08

H Δημοτική Αρχή για τους γάμους στην Κεφαλονιά

Με έκπληξη λάβαμε γνώση πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, που στόχο είχαν προφανώς στα πλαίσια της στείρας αντιπολιτευτικής τακτικής, να απαξιώσουν τη Δημοτική Αρχή της Κεφαλονιάς ακόμα και στο κορυφαίο κοινωνικό θεσμό του «Πολιτικού Γάμου». Αυτονόητος είναι ο απεριόριστος σεβασμός της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους Θεσμούς με την Τελετή του Γάμου να κυριαρχεί, λόγω της συναισθηματικής της ιδιαιτερότητας, στην διαρκή προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η Κεφαλονιά αποτελεί , προφανώς εξαιτίας του επιτυχημένου συνδυασμού φυσικής καλλονής και κοσμοπολίτικου περιβάλλοντος, ένα μοναδικό διεθνή προορισμό για «Γαμήλιο Τουρισμό» γεγονός που προβάλλεται με επιτυχία μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτο σε όλες τις διεθνείς Εκθέσεις και ανάλογες Εκδηλώσεις του εξωτερικού.
Το οποιοδήποτε πρόβλημα ή ενδεχομένως και το γραφειοκρατικό λάθος από όποια πλευρά και αν προέρχεται δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδιαφορία από το Δήμο, αλλά ως μία ατυχής στιγμή, η οποία φυσικά δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης φρόντισε μεταξύ των άλλων και για τη συνεργασία με την Easy Jet με αποκλειστικό σκοπό τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση ειδικά των Μελών της Αγγλικής Παροικίας, αλλά και όλων των αλλοδαπών στην Κεφαλονιά είτε αυτοί επιλέγουν να κατοικήσουν μόνιμα στο Νησί είτε να κάνουν τις διακοπές τους είτε να παντρευτούν.
Η Δημοτική Αρχή εγκάρδια τους καλωσορίζει.




00 inkefalonia general ad 300X250