ETIN: Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της ΑΝ.Α.Σ.Α

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 17:55

ETIN: Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της ΑΝ.Α.Σ.Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι καταγγελίες της ΑΝ.Α.Σ.Α σχετικά με την υπολειτουργία της ΕΤΙΝ και την συνέχιση του ανώμαλου διοικητικού καθεστώτος που επικρατεί μετά την ΓΣ-παρωδία του περασμένου Ιουνίου 2011.

Απαντώντας ο περιφερειάρχης σε σχετική επερώτηση της παράταξης μας και ενώπιον του ΠΣ παραδέχθηκε:

1. Ότι η ΕΤΙΝ υπολειτουργεί και επέρριψε την ευθύνη στους μετόχους (!) επειδή ,όπως είπε, δεν συμβάλλουν οικονομικά.

2. Ότι στην πραγματοποίηση της περυσινής ΓΣ για την εκλογή του ΔΣ της εταιρείας έγιναν παρατυπίες και υπήρξαν παραλείψεις , τις οποίες απέδωσε σε άγνοια των υπευθύνων για την σύγκλιση της!

3. Ότι ο ίδιος δεν γνώριζε πως έπρεπε να έχει λάβει την εξουσιοδότηση του ΠΣ πριν πάρει μέρος στην ΓΣ της εταιρείας, ώστε να μπορεί να εκπροσωπεί νομίμως την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων!

Η καλύτερη όμως στιγμή της τοποθέτησης του περιφερειάρχη για το θέμα , που καταδεικνύει περίτρανα πως η λειτουργία της ΕΤΙΝ συνεχίζει να είναι ένα «σκιάχτρο» και επί των ημερών της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι ο κος Σπύρου δεν γνωρίζει ποια είναι τα μέλη του σημερινού ΔΣ της ΕΤΙΝ!!

Η παράταξη μας επιμένει σταθερά και ιδιαίτερα μετά από την αποδοχή ουσιαστικά όλων των καταγγελιών μας για τον τρόπο της ΕΤΙΝ στην ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών με σκοπό :

Α. τον πλήρη εκδημοκρατισμό της εταιρείας και την αποκατάσταση της νομιμότητας στην λειτουργία της.

Β. στην μετατροπή της σε δυναμικό φορέα τουριστικής πολιτικής και προβολής των Ιόνιων Νησιών.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 31/03/2012 Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ