Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Δημοκρατία του San Marino

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 07:38

Συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Δημοκρατία του San Marino

Στις 14 Μαΐου 2013 ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, αποδεχόμενος Επίσημη Πρόσκληση του Υπουργού του San Marino κ.Marcello Beccari, επισκέφθηκε το San Marino με κλιμάκιο Συνεργατών του. Συγκεκριμένα τον κ.Κεκάτο συνόδεψαν οι Συνεργάτες της Επιτροπής Τουρισμού και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς κ.Μιλένα Μαρκουτζά - Μεσσάρη Α/Πρόεδρος του ΣυλλόγουMediterraneo , κ.Αικ.Μαραβέγια Στέλεχος του Κοργιαλενείου Ιδρύματος , κ.Pasquale D'Amico Εκπρόσωπος COMITES και η Δημοσιογράφος κ.Elisabetta Giudrinetti.

Σκοπός της Επίσκεψης – Εργασίας ήταν η δημιουργία δεσμών συνεργασίας σε επίπεδα Τουριστικά, Πολιτιστικά, Εκπαιδευτικά, Αθλητικά και Επιχειρηματικά μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς και της Δημοκρατίας του San Marino.

Ο κ.Beccari υποδέχτηκε εγκάρδια στο Κυβερνητικό Μέγαρο τον κ.Κεκάτο και τους Συνεργάτες του και αφού ξενάγησε τους καλεσμένους στις αρμόδιες Υπηρεσίες, αντάλλαξε Τιμητικά και συμβολικά δώρα παρέλαβε Πρόσκληση του Δημάρχου κ.Αλέξανδρο Παρίση για Επίσκεψη Εργασίας και Φιλοξενία στην Κεφαλονιά.

Οι συζητήσεις με τους θεσμικούς παράγοντες του San Marino αναπτύχθηκαν σε εξαιρετικά ουσιαστικό επίπεδο και σύντομα θα φιλοξενηθεί η Φωτογραφική Έκθεση της Κεφαλονιάς, που θα παρουσιασθεί στις 26 Ιουνίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της στην κ. Elisabetta Giudrinetti για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες της και στο θέμα της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με την Δημοκρατία του San Marino.

San Marino 1

San Marino 2

San Marino 3

San Marino 4

 

San Marino 5

 

San Marino 7

San Marino 6