Παρουσίαση ντοκιμαντέρ του Jose Meidinger για την Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 19:34

Παρουσίαση ντοκιμαντέρ του Jose Meidinger για την Κεφαλονιά

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στις 12.00 στην Αίθουσα Τζαννή Μεταξά του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», ο διάσημος Αλσατός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ.Jose Meidinger θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το documentaire του για την Κεφαλονιά ,στην περίοδο της Οικονομικής Κρίσης. διαρκείας 15'. To film γυρίστηκε πρόσφατα στο Νησί με τη συνεργασία του Α/Δημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου και την τεχνική κινηματογραφική επιμέλεια του operateur κ. Ιωάννη Παπαδάτου.

Επιπλέον στην συνέχεια της προβολής θα επαναπροβληθεί το κινηματογραφικό spot για την τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς, τεχνολογίας 3D, που επιμελήθηκε η Συνεργάτης της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, κ.Alexandra Kulack με τη συνεργασία της Σχολής Δημοσίων Σχέσεων των ΤΕΙ στο Αργοστόλι και ανάλογων οργανισμών επικοινωνίας της Γερμανίας.

Το spot παρουσιάσθηκε με επιτυχία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου και ήδη προβάλλεται στην τηλεόραση και τους κινηματογράφους της Γερμανίας.
Με εξασφαλισμένη την προβολή του documentaire και του spot στα διεθνή ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης συγχαίρει τόσο τον κ.Meidinger όσο και την κ.Kulack και ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία των.


Η εύστοχη, προγραμματισμένη και αποτελεσματική προβολή του Νησιού στις Διεθνείς Αγορές αποτελεί εξαιρετική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης στην Κεφαλονιά.




00 inkefalonia general ad 300X250