Ηλίας Μπεριάτος: «Απάντηση σε ανυπόγραφη επιστολή»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 18:48

Ηλίας Μπεριάτος: «Απάντηση σε ανυπόγραφη επιστολή»

Με αφορμή ανυπόγραφη επιστολή (στο kefalonia news 14-3-2013) του «αόρατου» εκπροσώπου του αποκαλούμενου «Συλλόγου των φίλων της ΖΟΕ Αργοστολίου» (δεν υπάρχει πρόεδρος να υπογράψει;;) καθώς και για την ορθή και έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας που τυχόν παραπληροφορούνται από τέτοιες ενέργειες θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Τα όσα ψευδή και δυσφημιστικά αναφέρονται για δήθεν επαγγελματική μου σχέση με το μελετητικό γραφείο που εκπονεί το χωροταξικό της ΠΙΝ, αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας των συντακτών του κειμένου και επιστρέφονται αρμοδίως. Αλλά μάλλον ο στόχος τους είναι να πλήξουν κάτι άλλο... ίσως τον μελετητή ή και τον ίδιο το θεσμό του σχεδιασμού.

Όσον αφορά τις θέσεις μου για το χωροταξικό, πληροφορώ τον (σκοπίμως;;) αγνοούντα «αόρατο» κειμενογράφο ότι έχω εκφραστεί πλειστάκις με κάθε αφορμή (π.χ. βλέπε πρόσφατο δελτίο τύπου 1-3-2013 στα ΜΜΕ). Στο δε Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας στις 29&30-3-2013 έχει καταγραφεί στα πρακτικά μακροσκελής τοποθέτησή μου καθώς και άλλες παρεμβάσεις μου.

Προσεχώς ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα για το θέμα αυτό με πραγματικά ενδιαφερόμενους φορείς και συμπολίτες και όχι με «αόρατους» επιστολογράφους.
Ηλίας Μπεριάτος

Υ.Γ. Είναι απορίας άξιο πώς ο αόρατος επιστολογράφος περιορίστηκε σε ένα μέσον και δεν μου έκανε την τιμή να στείλει σε όλα τα ΜΜΕ τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του, όπως γίνεται συνήθως όταν θέλει κανείς να διαδώσει ευρύτατα τις ιδέες του... Επειδή όμως σε τέτοια θέματα χρειάζεται όντως ευρεία δημοσιότητα εγώ στέλνω την απάντησή μου σε όλους για να μην γίνονται διακρίσεις.




00 inkefalonia general ad 300X250