Διευκρίνιση Ευάγγελου Κεκάτου για τα προνοιακά επιδόματα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 16:20

Διευκρίνιση Ευάγγελου Κεκάτου για τα προνοιακά επιδόματα

Το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας , ύστερα από ανακριβή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ενημερώνει τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων για τα εξής: Τα χρήματα των επιδομάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών πιστώθηκαν στον λογαριασμό του Δήμου μας στις 3 Απριλίου 2013 και όχι εσφαλμένα όπως αναφέρεται στις 15 Μαρτίου, σύμφωνα και με την με αρ.πρωτ.12448/02-04-2013, Υπουργική απόφαση το δίμηνο Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2013 θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.

Σας ενημερώνουμε ότι τα συνεργαζόμενα τμήματα της Δ/νσης οικονομικού του Δήμου μας (Λογιστήριο, Ταμείο κ.τ.λ) καθώς και η οικονομική επιτροπή δείχνουν ιδιαίτερη κατανόηση και προτεραιότητα στην έγκριση της πληρωμής των εν λόγω επιδομάτων.
Παράλληλα, στην πληρωμή των επιδομάτων εμπλέκονται και άλλες υπηρεσίες εκτός Δήμου(Υπηρεσία επιτρόπου ελεγκτικού Συνεδρίου, ΔΙΑΣ Α.Ε).

Ως εκ τούτου, η πληρωμή των επιδομάτων είναι μια διαδικασία η οποία σε όλους του Δήμους της χώρας διαρκεί από την στιγμή της λήψης των χρημάτων τουλάχιστον ένα δεκαήμερο. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα το οποίο για δεκαετίες δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα να γίνεται σήμερα σημείο κριτικής χωρίς καμία διασταύρωση.

Οι πολίτες που επιθυμούν οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία στο τηλ.: 2671022506

Ο Αντιδήμαρχος

Κεκάτος Ευάγγελος




00 inkefalonia general ad 300X250