Απάντηση Δήμου σε ανακοίνωση Θεόφιλου Μιχαλάτου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 12:24

Απάντηση Δήμου σε ανακοίνωση Θεόφιλου Μιχαλάτου

Είναι γνωστό στους συμπατριώτες μας ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρίσκεται στην Αθήνα επικεφαλής της Επιτροπής Στήριξης για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, υλοποιώντας την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το μέλλον του ΤΕΙ στο νησί μας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έχει κατορθώσει και προγραμματίσει η Επιτροπή να έχει τρεις κορυφαίες συναντήσεις, με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος της Ν.Δ., τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φ. Κουβέλη.


Είναι όμως λυπηρό το ότι, την ώρα που ο Δήμαρχος δίνει αγώνα ώστε οι τρεις αυτοί κορυφαίοι παράγοντες να καταστούν μοχλοί ασφυκτικής πίεσης για να αλλάξουν οι αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος επιλέγει να αρνηθεί να συμμετάσχει σε αυτή την μάχη με την αστεία αιτιολογία ότι πρόκειται για... «εξωθεσμικούς παράγοντες»!!!

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Μιχαλάτος με την απόφασή του αυτή είναι αποδείξει περίτρανα σε όλους τους Κεφαλλονίτες ότι το ενδιαφέρον του για την Επιτροπή και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων είναι απλά υποκριτικό και πραγματικός σκοπός του είναι να υποβαθμίσει και να «τορπιλίσει» τον αγώνα της Επιτροπής στην προσπάθειά του να καρπωθεί πρόσκαιρα μικροπολιτικά οφέλη. Μιας Επιτροπής που θυμίζουμε ότι ο ίδιος επεδίωξε την δημιουργία και την δράση της.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς δηλώνει ότι από εδώ και στο εξής θα καλεί τον κ. Μιχαλάτο να συμμετέχει σε συναντήσεις μόνο με κορυφαίου βεληνεκούς θεσμικούς παράγοντες όπως είναι ο Πρόεδρος Ομπάμα ή ο Πρόεδρος Πούτιν, μιας και ο κ. Μιχαλάτος αξιολογεί το πολιτικό του εκτόπισμα ικανό μόνο για να συνομιλεί με αυτού του επιπέδου πολιτικούς ταγούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 




00 inkefalonia general ad 300X250