Θεόφιλος: «Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή έδειξε το αλαζονικό και αυτάρεσκο πρόσωπό της»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 10:11

Θεόφιλος: «Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή έδειξε το αλαζονικό και αυτάρεσκο πρόσωπό της»

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή έδειξε το αλαζονικό και αυτάρεσκο πρόσωπό της. Παρά την αιτιολογημένη αντίδραση της αντιπολίτευσης και ενώ συνεχίζει να εκκρεμεί το θέμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Αθήνα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να τελούν υπό παραίτηση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποίησε τη συνεδρίαση της 13ης Μαρτίου χθες, που σημειωτέον προχθές είχε αναβληθεί λόγω μη απαρτίας. Πραγματικά είναι άξιον απορίας που η Δημοτική Αρχή πανηγυρίζει την πραγματοποίηση της χθεσινής συνεδρίασης. Αφού δόθηκε αγώνας για να δώσουν το παρών οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν την προηγούμενη μέρα, και αφού προηγήθηκε «εποικοδομητική» συζήτηση και διατυπώθηκαν απορίες και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας, πάρθηκαν αποφάσεις για όλα τα «κατεπείγοντα» θέματα που απασχολούν το νησί μας.

Όμως η Δημοτική Αρχή την πυγμή της και την αποφασιστικότητα της δεν πρέπει να τη δείχνει μόνο όταν αποφασίζει μόνη της. Οφείλει να τη δείχνει και όταν συμμετέχει η αντιπολίτευση και ακούγονται διαφορετικές απόψεις με επιχειρήματα και τεκμηριωμένες προτάσεις.

Αν η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο κέρδισε τις εντυπώσεις, είναι γελασμένη. Οι συμπολίτες μας έχουν σφαιρική άποψη για τα τοπικά δρώμενα και βλέπουν τα προβλήματα της καθημερινότητας να συσσωρεύονται. Οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από έναν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου εκφραστή των αναγκών τους και αγωνιστή προς όφελος του τόπου μας παρά από έναν Πρόεδρο αρθογράφο.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ επιθυμούμε την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτελεί ο Δήμος το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα. Σεβόμαστε και υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους συμπολίτες μας.

Συμπεριφορές όμως τέτοιου είδους, που υποβαθμίζουν τον πολιτικό και αναπτυξιακό ρόλο των Δημοτικών Συμβούλων, τις καταδικάζουμε και δηλώνουμε κατηγορηματικώς ότι δεν τις αποδεχόμαστε.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250