Ν. Ανουσάκης: «Καλώ τους πάντες να σοβαρευτούν...»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 21:17

Ν. Ανουσάκης: «Καλώ τους πάντες να σοβαρευτούν...»

Σε σχέση με το ζήτημα των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κι ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς καλώ όλους τους φορείς , τις παρατάξεις , τα κόμματα και τους αιρετούς του νησιού μας : 1. Να μην θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του τόπου για να κερδίσουν .... «δέκα πέντε λεπτά δημοσιότητας»!2. Να αντιληφθούν ότι το επίμαχο θέμα των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βρίσκεται στην πλέον κρίσιμη καμπή του κι ότι είναι τραγικό κάποιοι να επενδύουν στο «καζίνο της αποτυχίας» για να αποκομίσουν μικροπαραταξιακά οφέλη .


3. Να συνειδητοποιήσουν ότι οι οριστικές αποφάσεις δεν θα κριθούν από το... «ποιός φώναξε πιο πολύ» ή από «κλασσικού τύπου» συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας...
4. Να στηρίξουν τις προσπάθειες του Δημάρχου για αίσια λύση του ζητήματος.

Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους είναι η επιτυχής έκβαση του ζητήματος των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και μόνο καθώς αυτό είναι ,καθοριστικό για το μέλλον του τόπου. Από κει και πέρα ας μην αγωνιούν... Ως γνωστόν η νίκη έχει πολλούς πατέρες κι η ήττα κανέναν , άρα κι όσοι αντιπαλεύουν την δημοτική αρχή δεν έχουν να χάσουν από μία επιτυχή κατάληξη του όλου θέματος .

Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250