Δημοτικό συμβούλιο: Με τις παραιτήσεις ανά χείρας στην Αθήνα για να αποτρέψουν το «Αθηνά»!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 19:34

Δημοτικό συμβούλιο: Με τις παραιτήσεις ανά χείρας στην Αθήνα για να αποτρέψουν το «Αθηνά»!

Με τις παραιτήσεις στη διάθεση του δημάρχου Α. Παρίση και τις αποσκευές ανά χείρας για το ταξίδι για την Αθήνα, ώστε να αποτρέψει το σχέδιο «Αθηνά» το δημοτικό συμβούλιο μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση, αποφάσισε και ετοιμάζεται για δράση. Η ημέρα της διαμαρτυρίας στην Βουλή θα είναι η Δευτέρα το μεσημέρι και εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους και τους τοπικούς φορείς, στο ταξίδι θα ακολουθήσουν και πολλοί φοιτητές. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Επίσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφασίστηκε να κλείσει για δύο μέρες ο Δήμος Κεφαλονιάς και οι υπηρεσίες αυτού.
«Καταδικάζουμε τον εμπαιγμό του Υπουργού και της Κυβέρνησης και ζητάμε την άμεση απόσυρση του σχεδίου Αθηνά» ήταν η εισήγηση που ψηφίστηκε από το Σώμα του δημοτικού συμβουλίου.

Κατέθεσαν τις κομματικές τους ταυτότητες

Προηγουμένως και στις περίπου έξι ώρες που κράτησε η συνεδρίαση μίλησαν καθηγητές και φοιτητές που κατέκλεισαν την αίθουσα όπου διεξαγόταν το δημοτικού συμβούλιο, στο οποίο είχαμε και πολλές παραιτήσεις στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, όπως της Ελπίδας Κατσαίτη, του Νίκου Ανουσάκη και του Σάββα Σαββαόγλου, του Ευάγγελου Κεκάτου, οι οποίοι είπαν πως κατέθεσαν την κομματική τους ταυτότητα.

Στο δημοτικό συμβούλιο το παρών έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Διονύσης Γεωργάτος και Θόδωρος Γαλιατσάτος φορείς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Αργότερα θα μπορείτε να ακούσετε και ηχογραφημένες τοποθετήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250