Γ. Καλούδης: "Διέλυσαν και το ΤΕΙ, να παραιτηθούν όλοι οι ανίκανοι" - Κατεπείγουσα σύγκληση του Π.Σ. (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 12:14

Γ. Καλούδης: "Διέλυσαν και το ΤΕΙ, να παραιτηθούν όλοι οι ανίκανοι" - Κατεπείγουσα σύγκληση του Π.Σ. (ανανεωμένο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ   ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ   Πριν ένα μήνα (6-2-2013) όταν ανακοινώθηκε το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που έκλεινε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συρρίκνωνε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, σε ανακοίνωσή μας τονίζαμε:«Η αδράνεια και ο εφησυχασμός που καλλιεργήθηκε το τελευταίο διάστημα για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από τις κοινοβουλευτικές, τις αυτοδιοικητικές και τις διοικητικές αρχές, με προεξάρχοντα τον Περιφερειάρχη κ. Σπύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον Κυβερνητικό αιφνιδιασμό για διάλυση του ΤΕΙ».

Και λίγο πιο κάτω επισημαίναμε:
«Και αντί οι τραγικές εξελίξεις να αφυπνίσουν την πολιτική, τοπική και πανεπιστημιακή (ΤΕΙ και Ιόνιου) ηγεσία των νησιών μας, αποδεικνύεται ότι η υποτέλεια στην κεντρική και αθηναϊκή εξουσία αποτελεί στοιχείο της πολιτικής τους κουλτούρας, μετά και τη σημερινή τους συνάντηση με τον Υπουργό Παιδεία.»

Διατυπώναμε την εκτίμηση και την πρότασή μας, η οποία υιοθετήθηκε στην πορεία απ'όλους:
«Σήμερα ο κ. Αρβανιτόπουλος και η μνημονιακή συγκυβέρνηση
καλούνται να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα:

Θέλουν την Περιφέρεια της Επτανήσου Πολιτείας (έστω και ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) ή όχι;
Αν την θέλουν ας δημιουργήσουν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !) ένα Επτανησιακό Ανώτατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα με σχολές στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα, το Αργοστόλι, το Ληξούρι και την Ζάκυνθο!».
Και κατέληγε η ανακοίνωση της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:
«Τέλος τα ανώδυνα ψηφίσματα, οι ευγενικές ανακοινώσεις και οι ατέρμονες συζητήσεις στα συμβούλια!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ των βουλευτών, του περιφερειάρχη, των δημάρχων, των περιφερειαρχών και των δημοτικών συμβούλων της ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ»

Μετά από λίγες ημέρες στις 10/2/2013 ο κ. Σπύρου κάτω από την πίεση της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να δεχτεί να εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο ως κατεπείγον, αφού δεν το είχε βάλει ως τακτικό !

Με στάση υποτέλειας στις φρούδες υποσχέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης και ταυτόχρονα αλαζονικά συμπεριφερόμενος οδήγησε στο αποτέλεσμα να μην υπάρξει κοινό ψήφισμα όλων των παρατάξεων, όπως έχει υπάρξει για άλλα σημαντικά θέματα.

Συνεργαζόμενος ο κ. Σπύρου με τους συνεταίρους τους στην μνημονιακή κυβέρνηση, παράταξη του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μπεριάτου πέρασαν το δικό τους ψήφισμα επανάπαυσης και εφησυχασμού, με αποτέλεσμα στο διάστημα που ακολούθησε να μην υπάρξει ΚΑΜΙΑ ενέργεια από τον κ. Σπύρου.
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η τελική πρόταση της μνημονιακής κυβέρνησης.

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διαλύεται με την πανάθλια μέθοδο του εκφυλισμού του ιδρύματος!
Η κυβέρνηση της υποτέλειας, οι κολλητοί του κ. Σπύρου και όλων όσων εγκληματικά καλλιέργησαν τον εφησυχασμό δεν έκανε δεκτή ούτε ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Τον κ. Σπύρου το μόνο που τον απασχολεί όλο αυτό το διάστημα είναι συντάσσει ανακοινώσεις που να κατακεραυνώνει όποιο μέσο επικοινωνίας του ασκεί κριτική και να αναλώνεται σε προσωπικές επιθέσεις σε όποιον σύμβουλο ακόμη και αντιπεριφερειάρχη (!) κρίνει το ανύπαρκτο έργο του.
Την ώρα που τρίζουν τα θεμέλια της Περιφέρειας και ένα πνευματικό ίδρυμα διαλύεται, ο κ. Σπύρου ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις βαλίτσες του για να συναντήσει γι'άλλη μία τους Γερμανούς φίλους του και την «δασκάλα» του Μέρκελ στο Βερολίνο.

Ο κ. Σπύρου και εκείνοι οι Δήμαρχοι, οι Βουλευτές, οι σωτήρες πολιτικοί και η υποταγμένη στο υπουργείο Παιδείας διορισμένη διοίκηση του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, που σήμερα δηλώνουν εξαπατημένοι αλλά χρησιμοποιήθηκαν για να αποκοιμίσουν τον κόσμο, οφείλουν ΤΩΡΑ να παραιτηθούν!
Να καλέσουν τα συλλογικά τους όργανα εκτάκτως (περιφερειακό και δημοτικά συμβούλια), να ζητήσουν μία μεγάλη συγνώμη από τους πολίτες που συμμετείχαν έστω και άθελά τους στην εξαπάτηση τους και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ΤΩΡΑ!

Δεν είναι δικαιολογία για ένα πολιτικό ότι εξαπατήθηκε, αλλά αντίθετα είναι δήλωση ανικανότητας.

Ο εξαπατημένος πολιτικός είναι ανίκανος πολιτικός και πάει σπίτι του, εάν στοιχειωδώς σέβεται τον εαυτό του.
Γι'αυτό και οι βουλευτές όλων των κομμάτων οφείλουν επίσης να παραιτηθούν ΤΩΡΑ, αφού και αυτοί αποδείχθηκαν ανίκανοι (και όχι εξαπατημένοι) να αντιληφθούν το αισχρό παιγνίδι της κυβέρνησης και υπηρέτησαν τον εφησυχασμό της κυβέρνησης!
Κύριοι και Κυρίες αποδειχθήκατε ΟΛΟΙ μοιραίοι για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων !
ΕΙΣΤΕ ΜΟΙΡΑΙΟΙ για την συντελούμενη σταδιακή διάλυση ΚΑΙ της Περιφέρειας της Επτανήσου (άντε Ιονίων Νήσων).

Ο τελικός στόχος είναι να διαλυθεί η ίδια η Περιφέρεια της Επτανήσου και εσείς συμφωνείται με την συγκατάβασή σας, όταν δεν τους υμνείτε!!!
ΟΛΟΙ υπηρετείτε άμεσα ή έμμεσα την μνημονιακή κυβέρνηση και τους πανάθλιους σχεδιασμούς της ερημοποίησης των νησιών μας.

ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!!

 

Θέμα: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ 2011 ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΔΙΑΛΥΣΗ του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

 

 

 Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Περιφερειάρχη,

Με βάση τον Νόμο 3852/2010 και το άρθρο 9 παρ. 1 και 3  του  Κανονισμού  Λειτουργίας του Π.Σ.Ι.Ν.  περί δικαιωμάτων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και περιφερειακών συμβούλων για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβούλιου, σας ζητάμε να

συγκαλέσετε άμεσα κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου Ιονίων Νήσων, το προσεχές Σάββατο 9 Μάρτη 2013 και πάντως το αργότερο μέχρι τη Κυριακή 10 Μάρτη 2013, με θέμα τη διάλυση του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και την αποδυνάμωση του Ιόνιου Πανεπιστήμιου από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και τη λήψη των δυναμικών μέτρων  αντίδρασης και δράσης που είχαμε καταθέσει προς ψήφιση στη συνεδρίαση της , πλην όμως εσείς τα απορρίψατε εφησυχάζοντας τους συμβούλους σας και τον λαό της Επτανήσου Πολιτείας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250