Δημοτικό Συμβούλιο: Έβαλαν «μαέστρο» στο προεδρείο!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 19:18

Δημοτικό Συμβούλιο: Έβαλαν «μαέστρο» στο προεδρείο!

Ο Γεράσιμος Αποστολάτος είναι τελικά ο νέος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μετά την παραίτηση από τη θέση του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκου Σκλάβου. Κατά την σημερινή συνεδρίαση του σώματος, η αντιπολίτευση, από την οποία βάσει του καταστατικού προέρχεται ο εκάστων αντιπρόεδρος, αποφάσισε να εμμείνει στην απόφασή της για αποχώρηση από το προεδρείο του δήμου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ως εκ τούτου, η «κλήρος» πήγε στην πλειοψηφία η οποία πρότεινε για αντιπρόεδρο τον Γεράσιμο Αποστολάτο. Ετσι με 23 ψήφους υπέρ,  10 "λευκά" και ένα άκυρο Ιπου καταμετρήθηκε μετά την ένσταση του Δημήτρη Φιοραβάντε) σε 35 ψηφοδέλτια εκλέχθηκε με την πρώτη ψηφοφορία αντιπρόεδρος. Με δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Αποστολάτος τόνισε: «Διαδέχομαι έναν εκλεκτό συνάδελφο. Ξέρετε τον χαρακτήρα και τις ιδέες μου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω τα μέγιστα για την αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου. Εγώ Δεν γνωρίζω πρόσωπα και παρατάξεις. Σας ευχαριστώ όλους».

Η θέση της Λαϊκή Συσπείρωσης στην διαδικασία ήταν η εξής : "Το συγκεκριμένο προεδρείο όπως και το προηγούμενο, δεν έχει να εξυπηρετήσει κάτι το θετικό καθώς λειτουργεί πάνω στον κανονισμό λειτουργίας του δ.σ. και έχει διακοσμητικό ρόλο. Η σημερινή συνεδρίαση δεν έχει να προσφέρει τίποτα, καθώς υπάρχουν προβλήματα που «καίνε». Η λειτουργία του δ.σ.και το ίδιο το συμβούλιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στα παραβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Εμείς δεν συμμετέχουμε στην διαδικασία αυτή".




00 inkefalonia general ad 300X250