Επίσκεψη Αλσατού δημοσιογράφου στην Κεφαλονιά - Τι ειπώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 12:59

Επίσκεψη Αλσατού δημοσιογράφου στην Κεφαλονιά - Τι ειπώθηκε

Επίσκεψη Εργασίας του κ.Jose Meidinger στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 ο διάσημος Αλσατός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ.Jose Meidinger είχε συνάντηση Εργασίας με το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με θέμα την προβολή του Νησιού στις διεθνείς αγορές.

Τον κ.Meidinger συνόδευε ο Α./Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο οποίος και ενημέρωσε το γνωστό Δημοσιογράφο για διάφορα θέματα επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου, με στόχο τόσο την διεύρυνση της Τουριστικής Περιόδου όσο και την επέκταση της συνεργασίας Τουριστικού και Επενδυτικού χαρακτήρα με Χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Ο κ.Meidinger, ο οποίος πέραν της συγγραφής Βιβλίου για την Κεφαλονιά κάνει και μία δημοσιογραφική έρευνα για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο Νησί, ξεναγήθηκε από τον κ.Κεκάτο σε όλες τις αντίστοιχες Υπηρεσίες και Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και της Εκκλησίας.

Ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Γεράσιμος Φωκάς και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ.Δ.Κοκκόσης είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με το Δημοσιογράφο, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζει και τη δημιουργία ενός documenter για την τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή του Νησιού.

Η συνεργασία με το γνωστό Συγγραφέα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής με Προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού χώρου, με στόχο την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς για αύξηση του ενδιαφέροντος επισκεψιμότητας.




00 inkefalonia general ad 300X250