Απάντηση Σωτήρη Κουρή στον Ηλία Μπεριάτο για τη ψήφιση του νέου οικοδομικού κανονισμού

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 15:10

Απάντηση Σωτήρη Κουρή στον Ηλία Μπεριάτο για τη ψήφιση του νέου οικοδομικού κανονισμού

Σωτ. Κουρής προς Ηλία Μπεριάτο: «Μετείχατε στο σχεδιασμό της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα και μάλιστα από κυβερνητικές θέσεις»

   «Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προσέγγισα το θέμα των όρων δόμησης συζητώντας με τους πλέον αρμόδιους και επίσημους φορείς του Νομού, τους οποίους σέβομαι απόλυτα και για την επιστημονική τους οντότητα αλλά και για την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία τους».

   Αυτό αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής, απαντώντας σε δημοσίευμα με τις θέσεις του κ. Μπεριάτου, στο πλαίσιο διαβούλευσης για τους όρους δόμησης και προσθέτει:

   «Τις προτάσεις μας για την τροποποίηση του Οικοδομικού Κανονισμού τις απέστειλα στον αρμόδιο Υπουργό. Αξίζει να επισημανθεί ότι η δημόσια διαβούλευση, γι’ αυτό το σημαντικό νομοσχέδιο, κράτησε μόλις πέντε μέρες.

     «Αναλογιστήκατε, κύριε Μπεριάτε», τονίζει ο κ. Κουρής, «ότι στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, όπως γλαφυρά μας περιγράφετε, μετείχατε και εσείς τόσο στο σχεδιασμό της όσο και στην υλοποίησή της και μάλιστα από κυβερνητικές θέσεις;

     Παρ’ όλα αυτά επειδή δεν έχουμε ακούσει ακόμη τις νέες θέσεις σας για τα ζητήματα αυτά, αλλά μόνο τις γνωστές αντιθέσεις σας, περιμένουμε να τις ακούσουμε», καταλήγει ο Αντιπεριφερειάρχης.    




00 inkefalonia general ad 300X250