Απολλωνιάδα- Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου...η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα (final-6 παίδων)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:17

Απολλωνιάδα- Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου...η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα (final-6 παίδων)

Την μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση στη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζει η παιδική ομάδα του Ληξουρίου την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Απόλλων Πατρών στην Περιβόλα. Καλείται να αντιμετωπίσει την ανίκητη Απολλωνιάδα (την περσινή φιναλίστ των τελικών, με 16 στα 16 φέτος, 64,9 κατά μ.ο. σε επίθεση-29,6 σε άμυνα) και να αποδείξει ότι δεν συγκαταλέγεται τυχαία στις τρεις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ με βάση τους αριθμούς αλλά και την μέχρι τώρα πορεία έως και τα ημιτελικά.

Τα τρομερά παιδιά της Κεφαλλονιάς, μια από τις καλύτερες "φουρνιές΄' νεαρών καλαθοσφαιριστών των τελευταίων ετών στο νησί και όχι μόνο- η αλήθεια είναι ότι την τρέχουσα περίοδο έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις σε αρκετά γήπεδα στην περιφέρεια Αχαΐας,Ηλείας- θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αυτή την σειρά των αγώνων του final-6 και να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν και αξίζουν.

Ο αγώνας αυτός απέναντι στο φαβορί για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, (η ομάδα του Μπαζίνα έχει την δυνατότητα να"κλέψει" την πρωτιά από τον συνήθης ύποπτο ΣΠΟΡΤΙΓΚ) θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία των νησιωτών καθώς στην φετινή εξάδα των τελικών όλες οι ομάδες παρουσιάζονται αρκετά δυνατές και ικανές για "δύσκολα ' και αμφίρροπα παιχνίδια. Τον αγώνα που διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής- η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των ναυτεργατών την προηγούμενη εβδομάδα- θα διευθύνουν οι κύριοι Ντιμός και Κωστής.


Ετικέτες: