Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Να τα τα Φωκάτα! (2-2 την Εικοσιμία και ελπίζουν)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 21:43

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Να τα τα Φωκάτα! (2-2 την Εικοσιμία και ελπίζουν)

Όσο ζουν ελπίζουν και από τη στιγμή που στο πρώτο παιχνίδι οι λογαριασμοί έμειναν «ορθάνοικτοι» γιατί να μην αισιοδοξούν. Τα Φωκάτα πάλεψαν στα ίσια και κατάφεραν να αποσπάσουν μια παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στην Εικοσιμία με 2-2 στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ. Πλέον με την έδρα κοινή, τα Φωκάτα θα επιδιώξουν στον επαναληπτικό να απαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση και γιατί όχι να κάνουν το «μπαμ».Προς το παρών έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του νησιού όπως είναι η Εικοσιμία.

Αν και η Εικοσιμία κατάφερε να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα (μόλις στο 4ο λεπτό ο Γιάννης Μινέτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ), εντούτοις τα Φωκάτα αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 35' με τον Κουρκουμέλη σε 1-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Εικοσιμία, τα Φωκάτα στο 44' κατάφεραν και πάλι με τον Κουρκουμέλη, να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-1.

Τελικά, η Εικοσιμία κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 77', όταν μετά από κόρνερ του Μπούσι, ο Ντικούδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Εικοσιμία προσπάθησε από εκεί και πέρα να πάρει τη νίκη, αλλά δύο ευκαιρίες που είχε με τον Ντουκάι και τον Παναγή Κορσιάνο στο 86ο και 87ο λεπτό αντίστοιχα, δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ.

ΦΩΚΑΤΑ (Μ. Αθηναίος): Ψαλλιδάκης, Αυγουστάτος (40' Ξαξίρης), Σέρρας Π., Μάστορας, Ντικούδης, Πολυδωράτος, Ντουκάι (46' Ρικάϊ), Κόμητας, Κουρκουμέλης, Βανδώρος (70' Σταμένης), Αλεξάτος.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραίσκος, Κουμαριώτης., Κουλάκης, Κόρμαλης (78' Βολτέρας), Γερασιμάτος, Μπούσι, Γαρμπής, Τσιγαρίδας, Αντωνάτος (62' Ντουκάϊ), Μινέτος Γ. (62' Κορσιάνος Αντ.), Κορσιάνος Π..

Στον τρίτο προημιτελικό της σημερινής ημέρας ο Παγκεφαλληνιακός πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Ιθάκη κερδίζοντας την Πρόοδο με 2-0.

DSCF8695

 

DSCF8707

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ