Σε άλλο… επίπεδο ο ΑΣΚ (63-50 τον Αιγέα)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 10:28

Σε άλλο… επίπεδο ο ΑΣΚ (63-50 τον Αιγέα)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά δείχνει σε κάθε αγώνα του ότι φέτος είναι αποφασισμένος να πάει τη... βαλίτσα πολύ μακριά μέσα στην χρονιά. Ενδεχομένως και το ευχόμαστε όλοι να είναι έτοιμο να κάνει το βήμα και να αλλάξει επίπεδο και να βρεθεί στην επόμενη κατηγορία και αυτό διότι για μία ακόμα φορά έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Όχι μόνο σταμάτησε τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι και το συγκεκριμένο παιχνίδι Αιγέα, αλλά κατάφερε να νικήσει και με διαφορά μεγαλύτερη (+13 και 63-50 το σκορ) από αυτήν που είχε χάσει στον πρώτο γύρο, γεγονός που του δίνει το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Οι παίκτες του Μάκη Μάρκατου, έδειξαν και πάλι τα μπασκετικά τους προσόντα τους και κατάφεραν όχι μόνο να περιορίσουν τους αντιπάλους τους παίζοντας πολύ καλή άμυνα, αλλά παράλληλα να βρουν λύσεις στην επίθεση και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο να κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά στο παρκέ του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης».
Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Ανδρέας Πορτελάνος με 17 πόντους, εξαιρετικός κάτω από τα καλάθια ο Βαλλιανάτος, με το γνωστό του πάθος και τον «τσαμπουκά» αγωνίστηκε ο αρχηγός Πάνος Σαρρής, ενώ καταλυτική συνεισφορά στη νίκη είχε ο Ιορδάνης Γεμενετζής, ο οποίος σημείωσε 7 συνεχόμενους πόντους με το ξεκίνημα της 4ης περιόδου και έδωσε στον ΑΣΚ παράσταση νίκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-12, 24-24, 41-39, 63-50
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Καραπέτσας 6 (1), Βουτσινάς 2, Παλημέρης 2, Καλαφάτης, Γεμενετζής 11 (1), Πορτελάνος 17 (2) (4 κοψ.), Βαλλιανάτος 11, Σαρρής 9 (1), Καβαλλιεράτος 5.
ΑΙΓΕΑΣ (Τεκερλέκης): Μαλλιάρης 8, Ρέτσης 5, Κουκουζέλης 17 (1), Καραθανάσης 8, Γιαννόπουλος 4, Κορδοπάτης 4 (1), Βσιβάρδης, Πολυχρονόπουλος 3.

Εν τω μεταξύ, νίκη σημείωσαν στην Πάτρα μετά από ένα πολύ καλό παιχνιδι και οι παμπαίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι νίκησαν τον Γλαύκο με 33-6. Συγχαρητήρια στα 10 παιδιά της χθεσινής αποστολής αλλά και στον προπονητή της ομάδας Πάνο Ματιάτο.

Οι παίκτες που έπαιξαν με τον Γλαύκο: Σπύρος Θεοδωράτος, Μαργικλέν Ντεράι, Γεράσιμος Αυγουστάτος, Ερτιγκέν Γκότσα, Γιάννης Μουίκης, Κωνσταντίνος Γιαννάτος, Χρήστος Κουμαριώτης, Σπύρος Ζαπάντης, Αλέξανδρος Τραυλός και Δημήτρης Μπλέτσος.

 

{phocagallery view=category|categoryid=404|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250