«Μύρισε» Ευρώπη για τον ΝΟΑ (9-7 την Κέρκυρα)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 16:38

«Μύρισε» Ευρώπη για τον ΝΟΑ (9-7 την Κέρκυρα)

Ασταμάτητος φαίνεται να είναι ο ΝΟΑ, ο οποίος πιο εύκολα από' ο,τι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε με 9-7 της ΝΑΟ Κέρκυρας και πλέον ισοβαθμει με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α1 πόλο, μετά απο 9 αγωνιστικές. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Το «άρωμα» Ευρώπης είναι πλέον έντονο στο Αργοστόλι, καθώς για μία ακόμα αγωνιστική ο ΝΟΑ έδειξε πως έχει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, καλοδουλεμένο από τον προπονητή Θοδωρή Ανδρεάκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΝΟΑ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και μαζί το προβάδισμα το οποίο κρατούσε διαφορά τριών ακόμα και τεσσάρων γκολ (9-5 στο 4 λεπτά πριν το φινάλε).

Πάει Ιταλία ο Ραστούνιτσα

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του ΝΟΑ ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα πως ο Ιγκόρ Ραστούνιστα, θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα συνεχίσει την ομάδα του στην Ιταλική Κάλιαρι! Ο κ. Νιφοράτος ευχαρίστησε τον Ραστούνιστα για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και ο κόσμος που βρισκόταν στο κολυμβητήριο ξέσπασε σε ένα αυθόρμητο και θερμό χειροκρότημα.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΑ ήταν ο Βαγγέλης Δουδέσης με 3 γκολ, ενώ εξαιρετικές αποκρούσεις είχε στο ενεργητικό του ο τερματοφύλακας της ομάδας Πλατίδης.

ΝΟΑ- ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 0-1, 2-1, 3-3

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

ΝΟA (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 2, Μητρόπουλος, Ραστούνιτσα 1, Τρίκας, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 3, Ντότσικας, Λιγνός.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 2, Μεζίλης 1, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 3, Καλούδης, Κουλούρης, Βογιατζόγλου, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Κραουνάκης, Παπασπυρόπουλος.

{phocagallery view=category|categoryid=398|limitstart=0|limitcount=0}

 




00 inkefalonia general ad 300X250