Έδιωξε τον Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός – Προσωρινά στον πάγκο ο Νικοπολίδης - Τα ονόματα που ''παίζουν'' για την επόμενη ημέρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 19:26

Έδιωξε τον Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός – Προσωρινά στον πάγκο ο Νικοπολίδης - Τα ονόματα που ''παίζουν'' για την επόμενη ημέρα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Ελλάδας. Η διοίκηση του Ολυμπιακού "χρέωσε" στον Πορτογάλο το κακό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα εντός συνόρων, την ώρα που οι αποδοκιμασίες είχαν γίνει συνήθεια στα τελευταία ματς των "ερυθρολεύκων", κάτι που δεν αρέσει στο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δυο πλευρές ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις τους το μεσημέρι του Σαββάτου, με την ανακοίνωση του "διαζυγίου" να έρχεται λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους", μετά από 7 μήνες στον πάγκο της ομάδας και όντας αήττητος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης με την αναζήτηση για νέο τεχνικό να έχει ήδη ξεκινήσει. Να τονίσουμε πως η διοίκηση των Πειραιωτών διέψευσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας,Γιάνης Βρέντζος, ταξίδεψε στην Ιβηρική για να βρει τον διάδοχο του Ζαρντίμ.

Τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του είναι γνωστά, μ' αυτά των Ολτρα, Μίτσελ και Μανθάνο να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.

Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250