«Μίλησε» η ψυχή! Νίκη - θρίλερ για τον ΑΣΚ με σούπερ Σαρρή! (photos + video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 11:04

«Μίλησε» η ψυχή! Νίκη - θρίλερ για τον ΑΣΚ με σούπερ Σαρρή! (photos + video)

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε όσα ζήσαμε χθες το κλειστό Αργοστολίου. Ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ και έναν ΑΣΚ, ο οποίος με ψυχή... χιλίων λεόντων κατάφερε να φτάσει στην σπουδαία νίκη με 70-69 σε ένα παιχνίδι πραγματικό θρίλερ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Αρχηγού παρόντος... Οι καρδιές λίγο έλειψε να «σπάσουν», αλλά ο αρχηγός Πάνος Σαρρής ήταν εκεί για να τις επαναφέρει στη... σωστή τους λειτουργία! Με 22 πόντους και 6 τρίποντα, αλλά πάνω από όλα με πάθος και ψυχή που... έλιωνε ακόμα και σίδερο, πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε μία σπουδαία σε σημασία νίκη.

Φυσικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και έδειξαν πως διαθέτουν... τσαγανό για ένα τόσο «σκληρό» και δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ στάθηκε όρθιος, ξεπερνώντας ακόμα και τις... αναποδιές που συνάντησε στο δρόμο του (ο Πορτελάνος αποβλήθηκε με 5 φάουλ στο 26 λεπτό, καθώς οι διαιτητές τον χρέωσαν με πολύ αυστηρή τεχνική ποινή).
Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα του Μάκη Μαρκάτου πάλεψε λυσσαλέα και τα κατάφερε. Η Δύμη είχε την τύχη στα χέρια της στην τελευταία επίθεση, αλλά η άμυνα του ΑΣΚ την «αναχαίτισε».
Το παιχνίδι παρακολούθησαν και φίλαθλοι της Δύμης που ήρθαν με την αποστολή της ομάδας της Πάτρας στην Κεφαλονιά.

Δεκάλεπτα: 23-14, 36-32, 50-51, 70-69
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Καραπέτσας 8, Κρητικός 11, Βουτσινάς 4, Παλημέρης 5 (1), Γεμενετζής 6 (2), Πορτελάνος 9 (1), Βαλλιανάτος, Σαρρής 22 (6), Καβαλιεράτος 6.
ΔΥΜΗ: Λαμπρόπουλος 9 (1), Γκουτσούλης 20(2), Λαθούρος 7 (1), Λιάκος 3, Χρυσόπουλος 3, Αλεξόπουλος 14 (1), Βλάχος, Τσάφος 13.

Η μεγάλη μέρα για τον ΑΣΚ έκλεισε με μία πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση που έγινε σε συνδιοργάνωση με τον ΦΟΑ και θα την δείτε σε ξεχωριστό άρθρο που θα δημοσιευτεί σε λίγη ώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=57_CfyqmP2A

{phocagallery view=category|categoryid=390|limitstart=0|limitcount=0}