Επιστροφή στη δράση Άνδρες και Παίδες του ΝΕΟΛ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 19:32

Επιστροφή στη δράση Άνδρες και Παίδες του ΝΕΟΛ

Με το δεξί ευελπιστούν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την νέα χρονιά οι Άνδρες και οι Παίδες του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου που αγωνίζονται αύριο Σάββατο στο κλειστό της Παλικής και των Ροϊτίκων (Πάτρα) αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα η Ανδρική ομάδα του Μ. Τζουγανάτου (3 νίκες- 9 ήττες) υποδέχεται στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου (13η αγωνιστική) την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α2 -ΕΣΚΑΗ ομάδα του Σπόρτιγκ (11 νίκες-1 ήττα) στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στο κλειστό του Ληξουρίου και θα διευθύνουν οι κύριοι Καρπάνος και Κανελλόπουλος. Από την άλλη πλευρά , νωρίτερα στις 1.30 το μεσημέρι οι Παίδες του Μ. Δούλια, (11 νίκες - 2 ήττες) ανοίγουν...λογαριασμό στο δεύτερο γύρο της Β΄ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος, όπου και θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο των Ροϊτίκων την ομάδα του Γλαύκου.

Θυμίζουμε ότι η παιδική ομάδα της Κεφαλλονιάς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου με 5 βαθμούς και με νίκη η πρόκριση στο final - 6 έρχεται ένα βήμα πιο κοντά. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κύριοι Θεοδωρόπουλος και Κότσιρης.




00 inkefalonia general ad 300X250