«Λύτρωση» στο 94’ για την Εικοσιμία (1-0 τον Παλληξουριακό)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 21:40

«Λύτρωση» στο 94’ για την Εικοσιμία (1-0 τον Παλληξουριακό)

Έχασε κλασικές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και λίγο έλειψε να... στραβοπατήσει. Να είναι καλά ωστόσο για την Εικοσιμία ο Αντώνης Κορσιάνος με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 94' (ο διαιτητής είχε δείξει 5 λεπτά καθυστερήσεις, αν και στο χρονόμετρό μας στο τέλος ξεπέρασαν το 10λεπτο) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του επί του Παλληξουριακού με 1-0 και την κράτησε όρθια σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η ομάδα από τη Λειβαθώ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κλασικές ευκαιρίες που είχε στον αγώνα ( ο Στεφανάτος σε τετ α τετ πλάσαρε δίπλα από το τέρμα στο 33' και στο 53' ο Αντωνάτος πλασάρει αλλά οι αμυντικοί του Παλληξουριακού έδιωξαν πάνω στη γραμμή), ενώ είχε και δοκάρι με τον Αντώνη Κορσιάνο (πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά σούταρε διαγώνια ύψος της μεγάλης περιοχής) στο 58'.

Τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 94' φάση που δεν ήταν τελευταία στο παιχνίδι, καθώς στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Παλληξουριακός έχασε την κλασικότερη ευκαιρία του στον αγώνα με τον Καμινάρη να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής ψηλά πάνω από το τέρμα του Καραϊσκου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομητόπουλος, ο οποίος από το 80' είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βολνίτσκι.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Χρ., Κορσιάνος Α., Αντωνάτος (68' Γαρμπής), Μπούσι, Κορσιάνος Π., Στεφανάτος (75' Μινέτος Γ.), Κονόμη, Γερασιμάτος.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Βολνίτσκι, Λαδάς (46' Παπαδάτος), Λυμπερόπουλος, Μαρκάτος Σ., Λυκούδης (64' Μαρκάτος Σ.), Καμινάρης, Ζερβός, Αραβαντινός, Πρεντάνος (70' Μαυροειδής).

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Σάμη – ΑΟΚΙ 0-2
ΑΕΚ – Ομαλά 3-0
Εικοσιμία – Παλληξουριακός 1-0
Παγκεφαλληνικαός – Οδυσσέας Ιθ. 7-0
Διλινάτα – Πρόοδος Ιθάκης 2-0

{phocagallery view=category|categoryid=355|limitstart=0|limitcount=0}